رفع محدودیت موقوفات قرآنی کشور نیازمند فرهنگ سازی در جامعه است

مدیرعامل موسسه جامعه القرآن با اشاره به محدود بودن موقوفات قرآنی کشور در مقایسه با موقوفات اهل بیت(ع) خواستار نهادینه کردن فرهنگ وقف برای گسترش آموزه های مصحف شریف در جامعه شد.

حجت الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی، مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری جامعه القرآن و واقف برگزیده همایش "وقف، احسان ماندگار" با اشاره به وقف این موسسه به نفع عام به خبرنگار شبستان گفت: این موقوفات به همت واقفان خیراندیش و درپی گسترش فرهنگ غنی قرآن با راه اندازی 600 شعبه از موسسه جامعه القرآن در سراسر کشور انجام شده است.

وی درباره تاثیر موقوفات قرآنی در ارتقای فرهنگ جامعه اظهارکرد: هریک از شعبات موئسسه جامعه القرآن بالغ بر هزاران نفر را تحت آموزش های کتاب الهی قرار می دهد، به گونه ای که تنها در یکی از شعبه های شهرستانی 5 هزار خواهر مشغول به فراگیری فنون مختلف قرآنی هستند، بنابراین، این موقوفات با ایجاد بستر مساعد مشارکت مردم در فعالیت های قرآنی تاثیر شگرف بر گسترش فرهنگ انسان ساز وحی در جامعه اسلامی برجای می گذارد.

حجت الاسلام طباطبایی تصریح کرد: موسسه جامعه القرآن دارای بیشترین زمین ها و ساختمان های وقفی در سراسر کشور است که همسو با نیت خیر واقفان توانسته مشارکت حداکثری مردم از اقشار مختلف را برای یادگیری کتاب الهی در رشته های مختلف جلب کند.

این واقف نمونه کشوری با ابراز گلایه از محدودیت موقوفات قرآنی در کشور بیان کرد: بیشتر موقوفات مذهبی مردم به اهل بیت(ع) به ویژه سالار شهیدان اختصاص دارد در حالی که همسو با حدیث شریف ثقلین، پیامبر گرامی اسلام به توجه به اهل بیت(ع) و قرآن در کنار یکدیگر تاکید کرده اند.

وی با بیان این مطلب که پس از پیروزی انقلاب به ویژه در دهه اخیر موقوفات قرآنی در سطح کشور افزایش یافته است، یادآور شد: شناساندن نتایج و آثار موقوفات قرآنی و اتخاذ راهکارهای کاربردی برای نهادینه سازی فرهنگ وقف در ارتباط با گسترش آموزه های غنی وحی می تواند اذهان عمومی را برای حرکت در مسیر موقوفات قرآنی آماده کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 16276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha