به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در جلسه هم اندیشی غدیر خم به تفاوت آیات قرآن با احادیث قدسی اشاره کرد و اظهار داشت: برخی از سخنان خداوند متعال آیات قرآن مجید را تشکیل داده اند و دلیل آن تحدی یعنی مبارزه طلبی پیامبر بوده و این آیات با فصاحت و بلاغت خاصی به صورت معجزه بر پیامبر نازل می شدند و بعد از آن پیامبر از سایرین جهت همانند آوردن آن دعوت به مبارزه می کرد.
وی خاطر نشان کرد: در حدیث قدسی سخنان خداوند متعال به صورت عادی به وسیله جبرئیل بر پیامبر خداوند نازل می شد و پیامبر آن را برای مردم بازگو می کردند که این احادیث نیز علاوه بر واجب بودنشان، از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
آیت الله موسوی جزایری، با بیان اینکه تمام امید شیعیان رضایت امیر مؤمنان(ع) در روز قیامت است، افزود: طبق روایات تمام افراد مولا علی(ع) را در زمان مرگ زیارت می کنند، اما انسان مؤمن خندان مولایش را ملاقات می کند و منافقان و بدکاران به واسطه ظلم و ستم خود با حالی گریان و نالان از دنیا می روند.
وی با بیان اینکه ممکن است انسان در این دنیا مرتکب عملی شود که در آخرت از انجام آن پشیمان شود، چرا که عده ای از افراد با اعمال خود به اسلام و مسلمین خیانت کردند، تقصیری را از نشانه های مؤمن برشمرد و تصریح کرد: مقصر دانستن به معنای این است که انسان همواره خود را در مقابل ادای تکلیف الهی مقصر بداند.
استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، به تبلیغات دشمن به خصوص فرقه ضاله وهابیت در رابطه با حقانیت تشیع اشاره کرد و ادامه داد: در برهه کنونی انواع شبکه های ماهواره با زبان های مختلف در حال فعالیت هستند و جز سخنان باطل و یاوه گویی مطلب دیگری بیان نمی کنند.
وی به حوزه علمیه فعال و پویای استان خوزستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیش از چهار هزار نفر از برادران و بیش از 5 نفر از خواهران استان خوزستان در مقاطع مختلف حوزوی مشغول به تحصیل و فراگیری علوم اسلامی هستند که ظرفیت بسیار خوبی برای ترویج آموزه های اصیل اسلامی را به وجود آورده است.
وی با اشاره به وجود دانشگاه امیر المؤمنین(ع) در شهرستان اهواز، اذعان داشت: در این دانشگاه که به صورت رسمی در مقاطع کارشناسی و دکتری در حال فعالیت است، طلاب و دانش پژوهان مستعد از طریق تجربه ها و علوم اساتید مطرح کشور تربیت می شوند و در آینده به عنوان استاد به فعالیت می پردازند.
رحمن فلاحی، مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان، نیز به برنامه های این اداره در دهه غدیر سال گذشته اشاره کرد و یاد آور شد: به صدا در آمدن زنگ غدیر در تمام مدارس استان، برپایی محافل انس با قرآن و ایستگاه نقاشی و خوشنویسی غدیر و برگزاری همایش غدیر و ولایت در تمامی نواحی استان از برنامه های این اداره در دهه غدیر سال گذشته محسوب می شود.
وی برگزاری مسابقات ورزشی تحت عنوان جام ولایت، اجرای مسابقه خطبه غدیر در بین یک هزار واحد آموزشی و اعزام بیش از سه هزار نفر از دانش آموزان به مشهد مقدس را از دیگر برنامه های این اداره در دهه غدیر برشمرد.
موسی بلادیان، دبیر ستاد غدیر در استان خوزستان نیز با دعوت از صاحب نظران و فعالان فرهنگی استان خوزستان جهت برگزاری هر چه با شکوه تر ویژه برنامه های عید غدیر در استان دعوت به همکاری و ارائه نظرات کرد.
در بخش دیگری از این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، مسؤول دفاتر استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خوزستان در سخنانی به ارائه عملکرد این نهاد در دهه غدیر سال گذشته پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما