قائم مقام مرکز صدا و سیمای گیلان و دبیر کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گیلان صبح امروز(11 بهمن) در نشست با خبرگزاری های استان با بیان اینکه شعار سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی "پیشرفت و عدالت در پرتو همت مضاعف و کار مضاعف" است، اظهار داشت: 18 کمیته برای هر چه بهتر برگزار کردن برنامه های گرامیداشت دهه فجر، تشکیل شده است.
حسن ظهیری، هماهنگی و همسویی در جهت تبیین اهداف انقلاب و اتفاق هایی که در طول سی و دومین سال انقلاب اسلامی افتاده است را از اهداف تشکیل این کمیته عنوان کرد.
وی با بیان اینکه دولت در اقدامات انجام شده دوران پس از انقلاب به دنبال محرومیت زدایی در جامعه بوده و فعالیت های زیادی را در این عرصه انجام داده است، اذعان کرد: برای اشاعه این فعالیت ها باید هماهنگی، همصدایی و همخوانی داشته باشیم تا بتوانیم بیشترین بهره را در این زمینه ببریم.
قائم مقام مرکز صدا و سیمای گیلان با اشاره به ابعاد مختلف انقلاب گفت: عاملی که باعث شاخص شدن انقلاب ایران شده است اسلامی بودن و استقلال خواهی مردم بود که با محوریت دین انجام شد و با توجه به تمام این امتیازات، مردمی بودن انقلاب ما نیز وجه تمایزی با انقلاب های انجام شده در جهان دارد.
وی گفت: علی رغم تمام ظلم هایی که در طول سالیان گذشته بر کشور ایران تحمیل شد، چون این دو وجه را نداشتیم، موفق وپیروز نبودیم.
ظهیری با بیان اینکه خوشبختانه امروز کشور ما همچنان مستحکم استقلال خود را حفظ کرده و با رشد و تعالی در حرکت است، تصریح کرد: امید آفرینی در بین مردم یکی از معیارهایی است که با یاد آوری و گزارش عملکردهای انجام شده در نظام جمهوری اسلامی ایران، در طی 32 سال گذشته باید صورت گیرد.
دبیر کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی خاطر نشان کرد: هشت هزار شبکه ای که بر روی کشور ما زوم شده است به دنبال ایجاد فرصتی برای یأس آفرینی و ناامیدی در بین مردم هستند تا دستاوردهای انقلاب را کم رنگ جلوه دهند.
ظهیری با اشاره به تلاش دشمن در بحث انرژی هسته برای از بین بردن نقاط قوت ما و تبدیل آن به یأس ادامه داد: در ایام دهه فجر باید تلاش شود تا از انتقاد گویی پرهیز کرده و بیشتر به دنبال نشان دادن خدمات نظام در طی این سال ها باشیم.
ظهیری افزود: باید خدمات نظام به صورت منسجم و دسته بندی شده برای رسانه های دیداری، شنیداری و وب سایت ها منعکس شود تا از این طریق در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه انقلاب ایران یک انقلاب اقتصادی نبود و برای حفظ اسلام برپا شد، اذعان داشت: بحث اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران نباید کمرنگ شود.
قائم مقام صدا و سیمای مرکز گیلان بیان کرد: نسل سومی ها کسانی هستند که امام و جنگ را ندیدند و باید با روشنگری،تاریخ را از طریق افراد خوشنام، آگاه و کسانی که همدرد و همراه انقلاب بودند برای این نسل روایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه این یادآوری ها باعث امید در مردم می شود، ادامه داد: این خاطرات نشان می دهد حرکتی را که آغاز کردند و راهی را که رفته اند، درست بوده است.
ظهیری با بیان اینکه هر چه انقلاب ها پایه مردمی تری داشته باشند از ارزش بیشتری برخوردار هستند و انقلاب ایران نیز از این جمله است، اظهار کرد: باید با اعلام بیانیه و اطلاعیه ها اذهان مردم را به راهپیمایی روز 22 بهمن نزدیک کنیم گر چه خودشان همیشه جلوتر از همه در صحنه حضور داشتند و دارند.
قائم مقام صدا و سیمای مرکز گیلان با بیان اینکه تبعیت از رهبر کبیر انقلاب اسلامی و تحلیل های درست و آگاهانه مقام معظم رهبری در جریانات اخیر کشور و حمایت های مردمی باعث حفظ نظام شده است، بیان کرد: خیلی از انقلاب ها شروع می شوند ولی به دلیل آنکه از رهبری خوبی برخوردار نیستند دچار انحراف گشته و نمی توانند به اهداف خود برسند.
وی در خصوص برنامه های دهه فجر کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی که مسئولیت آن بر عهده صدا و سیمای مرکز استان است، افزود: شش هزار و 890 دقیقه برنامه در قالب های مختلف از جمله فیلم، سریال، عکس، مسابقه، ارتباط با دستگاه های اجرایی در مورد ارایه خدمات نظام و غیره تبیین شده است.
ظهیری با اشاره به دسیسه های دشمن در طول 32 سال گذشته اذعان داشت: تحریم ها، توطئه های انجام گرفته، ترور های دانشمندان هسته ای ایران و غیره نتوانست مردمی را که مسایل انقلاب و دوران را مرور می کنند ناامید کرده و بلکه برعکس امیدواریشان افزایش یافته است.
وی در ادامه تاکید کرد: عدم اطلاع رسانی دقیق باعث می شود که دشمن به راحتی فرصت پیدا کرده و اذهان عمومی را منحرف ساخنه و به یأس تبدیل کند.
پایان پیام/
نظر شما