برای توجه دائم به مساجد باید طرح های نو داشت

مشاور وزیر و دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، توجه دائم به مساجد را مستلزم داشتن طرح های نو دانست و افزود: تقویت مساجد، راه نفوذ دشمن به جمهوری اسلامی را سد می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مشاور وزیر و دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در آئین افتتاح نخستین نمایشگاه توانمندی های کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در سخنانی هدف از برگزاری این نمایشگاه و نظیر آن در دیگر استان ها را توجه به خدمات و فعالیت های بچه های مسجدی عنوان کرد.


حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا سلیمانی با افزودن این مطلب که بچه های مسجدی چهره های گمنامی هستند که در طول سال کمتر مورد توجه قرار می گیرند؛ این نمایشگاه را فرصت مناسبی برای بازنگری فعالیت های آنان و توجه به خدماتشان دانست.
 

وی برپایی این نمایشگاه در سال تولید ملی را فرصت مغتنمی برای عرضه محصولات فرهنگی داخلی به جامعه دانست و بیان داشت: اگر چنین فرصت هایی را غنیمت ندانیم دشمن بیکار نمی نشیند و شما می بینید که امروز با بازی هایی که از فیلتر بررسی ما عبور نکرده است بازار ما را تسخیر کرده است.


مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت غنی سازی اوقات فراغت با برنامه های صحیح و هدفمند تأکید کرد و در این زمینه یادآور شد: در راستای این امر باید چهره های نخبه و برنامه ریز به صحنه بیایند.
 

وی تقارن برگزاری این نمایشگاه با هفته جهانی مسجد را نیز مورد اشاره قرار داد و با اشاره به فلسفه نامگذاری روز جهانی مسجد که پس از پیروزی انقلاب به درخواست جمهوری اسلامی ایران از کنفراس اسلامی (21 آگوست-31 مرداد)سالروز به آتش کشیدن مسجد الاقصی به این نام گذارده شده است؛ مطالبی بیان کرد.


حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی در این رابطه تصریح کرد: حضرت امام(ره)تنها شخصیتی بود که در آن دوران(سال 48)واکنش جدی و شجاعانه نسبت به جنایت صهیونیست ها در خصوص آتش زدن مسجد الاقصی نشان داد.
 

وی در ادامه سخنانش با اشاره فلسفه شکل گیری ستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بر اساس مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعیین سه رسالت: راه اندازی کانون های مساجد، تجهیز کتابخانه های مساجد و تربیت نیروی انسانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز رشد فزاینده ای در این حوزه شاهد هستیم که بیشتر آن دستاورد برجسته دولت های نهم و دهم است.


دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در تکمیل این بخش از سخنانش، افزایش تعداد کانون های مساجد کشور از 2500 کانون در سال 84 به مرز 14 هزار کانون در سال جاری را مؤید دستاورد یاد شده خواند و افزود: این تعداد باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به 22 هزار کانون برسد.


وی ضرورت راه اندازی کانون های فرهنگی هنری در جوار مسجد دانشگاه را نیز یادآوری کرد و آن را باعث اتصال دانشجویان به کانونی که می تواند آنان را از سرگردانی برهاند و زمینه ای برای تربیت بچه های مسجدی باشد؛ دانست.


حجت الاسم والمسلمین سلیمانی با اشاره به وجود 70 هزار مسجد در سراسر کشور تأکید کرد: برای توجه دائم به مساجد مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و... باید طرح های نو داشته باشند و این جریان-کانون های مساجد-را به سمت اهداف از پیش تعیین شده حرکت دهند.


وی با بیان این مطلب که کانون های مساجد در هر محله باید به یک ستاد محلی برای مقابله با تهاجم فرهنگی تبدیل شود؛ گفت: قرار گرفتن این مجموعه ها در کنار سایر مجموعه های ارزشی اعم از بسیج و...می تواند این امر را محقق کند.


مشاور وزیر با اشاره به اقرار رادیو آمریکا به اینکه کانون های مساجد یکی از سه مانع اصلی بر سر اهداف استکبار است؛ آن را گواه موفقیت های فوق العاده این تشکل ها دانست و افزود: هم اکنون 10 پایگاه مهم مرزی در مهران فعالیت می کند و بچه های مسجدی حتی به زائران عتبات نیز خدمت دهی دارند.


وی در بخش پایانی سخنانش در خصوص جایگاه مساجد و ذکر این نکته که قبل از شکل گیری دولت مصر، دولت آمریکا اعلام کرد "برای مهار جهان اسلام راهی جزء مهار مساجد نداریم" تصریح کرد: به همین دلیل ما باید این پایگاه های مهم فکری و فرهنگی را حفظ کنیم و اجازه ندهیم اختلافات فکری باعث دورافتادن از اهداف و رسالت ها شود.


دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تقویت مساجد را مانع از نفوذ دشمن به کشورمان دانست و افزود: اما اگر این پایگاه مهم-مسجد-ضعیف و تهی از نیروهای قوی شد آن وقت دشمن فرصت را مغتنم می شمارد.

 

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 164696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha