محمود خالقی، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران در رابطه با اجرای طرح نگارش مقالات قرآن توسط پژوهشگران برتر حوزه های علمیه خواهران به خبرنگار شبستان گفت: این طرح با همت معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران و حمایت شورای توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در سطح 150 نفر از بانوان حوزوی برتر در زمینه مسایل پژوهشی اجرا می شود .
وی افزود: این تعداد از پژوهشگران مدعو در «دومین هم اندیشی پژوهشگران برتر» هستند که موضوع یا مسئله ای پژوهشی قرآنی را انتخاب و طرحنامه های تحقیق خود در این زمینه را به معاونت پژوهش ارائه کرده اند و این معاونت در حال حاضر مشغول ارزیابی طرح نامه های ارائه شده است.
خالقی تصریح کرد: کار نگارش مقالات پس از اعلام نواقص طرحنامه ها به پژوهشگران، آغاز می شود و در نهایت آثار فاخر علمی، که مستند و مطابق با اسلوب و شیوه های نگارش باشد با تصویب شورای نشر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در قالب کتاب و کتابچه چاپ می شوند.
وی در رابطه با افراد شرکت کننده در این طرح گفت: این افراد ا میان کلیه طلاب مشغول به تحصیل در سطح 2 و سطح 3(کارشناسی ئ کارشناسی ارشد) حوزه ، فارغ التحصیلان و حتی اعضای کادر مدارس و مراکز آموزش عالی حوزوی هستند که در مراحل مختلف نگارش مقالات مورد حمایت های مادی و معنوی قرار می گیرند و فعالیت های تحقیقاتی خود را زیر نظر یک استاد راهنما و از طریق مدیریت های استانی انجام می دهند.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران اجرای این طرح را آغازحرکتی عظیم در حمایت از پژوهشگران توانای حوزه های علمیه خواهران دانست و افزود: امیدواریم پژوهشگران به صورت جدی وارد عرصه های علمی تحقیقاتی کشور شده و توشه ای ثمین از آثار و برکات قرآنی را به جامعه تقدیم کنند.
خالقی «مشارکت سیاسی بانوان در قرآن»، «نقش هنر تصویرگری در انتقال مفاهیم قرآنی»، «قرآنستیزی در فضای مجازی»، «حقوق فرزندان در مبانی قرآن» و «قرآن و سنتهای زندگی» را عناوین برخی از مقالات درنظر گرفته شده برای نگارش از سوی طلاب ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما