کشورهای اسلامی در زمینه فناوری هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیدند

رئیس پارک علم و فناوری گیلان بیان اینکه پارک علم و فناوری در کشورهای اسلامی هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته است، بیان کرد: باید در این زمینه همکاری های بیشتری با کشورهای اسلامی داشته باشیم.

مجید متقی طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست با اصحاب رسانه و مطبوعات استان با بیان اینکه بیش از 50 سال از عمر مجمع پارک علم و فناوری می گذرد، اظهار کرد: عمده پارک های علم و فنآوری کشور از سال 80 به بعد تاسیس شدند.


وی با اشاره به گستردگی پارک علم و فنآوری گیلان ادامه داد: پارک علم و فناوری گیلان هم از سال84 به بعد رشد قابل توجهی یافت.
 

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه دبیرخانه پارک‌های علم و فناوری کشورهای اسلامی وابسته به کامستک در پارک علم و فنآوری گیلان مستقر است، اظهار کرد: این شبکه به صورت هم افزایی برای انتقال تجربیات و دستاوردهای علمی کشورهای اسلامی و ارتباط با دانشمندان کشورهای عضو در جهت کوتاه تر کردن مسیر رشد ایجاد شد.


متقی طلب با بیان اینکه پارک علم و فنآاوری در کشورهای اسلامی هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته است، بیان کرد: باید در این زمینه همکاری های بیشتری با کشورهای اسلامی داشته باشیم.


وی با اشاره به تشکیل مجمع عمومی پارک علم و فناوری کشورهای اسلامی حداقل سالی یکبار بر اساس اساسنامه، افزود: جلسات این مجمع بنا بر درخواست اعضا با تشکیل جلسات فوق العاده می تواند افزایش می یابد.


این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد تا با برگزاری یک دوره آموزشی تا پایان سال2012 بتوان سطح علمی کشورها را افزایش داد.


وی به حق عضویت برای اعضای مجمع اشاره کرد و افزود: میزان این حق عضویت توسط کمیته اجرایی تعیین می شود و کمیته اجرایی متشکل از 4 عضو از کشورهای تونس، پاکستان، مالزی و ایران است.


گفتنی است، نخستین مجمع عمومی شبکه پارک های علم و فنآوری کشورهای اسلامی پس از تصویب اساسنامه فعالیت این شبکه در رشت پایان یافت. این مجمع به مدت دو روز(6 و 7 شهریور)با حضور نمایندگانی از کشورهای مالزی، سوریه، پاکستان، تانزانیا، سوریه سنگال و تونس با هدف تجاری سازی یافته های علمی در رشت برگزار شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 166917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha