حجت الاسلام محسن قرائتی، دبیر ستاد اقامه نماز کشور در ارزیابی اجلاس بیست و یکم نماز به خبرنگار شبستان گفت: اصل اجلاس ذکر و تذکر است. در این گردهمایی پیشنهادات و مسایلی مطرح می شود که در طی آن برکاتی حاصل می شود.
وی ساخت 70 مسجد در کرمانشاه را یکی از برکات برپایی اجلاس در کرمانشاه دانست و اظهار کرد: در این اجلاس مشکلات قانونی و اجرایی مساجد با حضور برخی از نمایندگان مجلس بحث و بررسی شد.
حجت الاسلام قرائتی افزود: مسجد و نماز وزارتخانه ندارد، در حالی که مکانی است که همه مردم با آن سروکار دارند، بنابراین همه در سال دو روز دور هم جمع می شوند و هر کدام از زاویه ای موضوع مسجد را بررسی می کنند.
وی ادامه داد: مدیریت معنوی مسجد، مدیریت فیزیکی مسجد، بودجه مسجد، شرایط امام جماعت، هیئت امنا، خادم، برنامه های مسجد و تبلیغات از جمله موضوعاتی بود که در جلسات بحث شد و نتایج آن به مرور اجرا می شود.
رییس ستاد اقامه نماز تألیف صدها جلد کتاب و ترجمه آن به چندین زبان زنده نیا را از دیگر برکات برپایی این اجلاس خواند و اظهار کرد: در سایه همین اجلاس ها اقامه نماز ظهر و عصر عاشورا گسترده تر شد، صدها مسجد در جاده ساخته و ده ها هزار نمازخانه در مدارس آموزش و پرورش ساخته شد و 17 هزار طلبه ظهرها نماز را در مدارس به جماعت اقامه می کنند.
وی با اشاره به اینکه هر کس که در این اجلاس شرکت می کند فقط به عشق نماز و مسجد است، گفت: افرادی که در اجلاس حاضرند به زور برای پول یا مسایل سیاسی دور هم جمع نمی شوند و رگه های اقتصادی، سیاسی و رقابتی بین حاضران نیست و هر کس از هر قشری هست به عشق نماز در این اجلاس شرکت می کند.
حجت الاسلام قرائتی درباره وضعیت مساجد کرمانشاه خاطرنشان کرد: وضع مساجد این استان با دیگر استان ها تفاوتی ندارد. در کرمانشاه زمینه هست، طلبه فاضل هم داریم اما اینها باید به هم پیوند بخورند تا تحولی در استان به وجود بیاید و این زمانی محقق می شود که طلبه های کرمانشاهی که در قم یا سایر مراکز حوزوی تحصیل می کنند در سال چند روز در استان خود خدمت کنند.
پایان پیام/
نظر شما