به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا مردانی، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در نشست خبری ظهر امروز با اصحاب رسانه گفت: فراخوان سراسری جذب نیروی متمرکز هیئت علمی دانشگاههای وزارت علوم از روز دوشنبه 20 شهریور ماه آغاز و تا 10 مهر ادامه دارد.
وی افزود: در این مرحله از جذب تاکنون 299 دانشگاه دولتی و غیردولتی مشارکت کردهاند که از این تعداد 99 دانشگاه دولتی، 163 دانشگاه غیرانتفاعی غیردولتی و 37 موسسه وابسته به سایر دستگاههای اجرایی بوده است.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم با اشاره به اینکه 17 هزار و 622 نیاز بر روی سامانه جذب درج شده است، خاطر نشان کرد: تعداد 13 هزار و 36 مورد مربوط به دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، 3 هزار و 274 نیاز درج شده وابسته به دانشگاههای غیر انتفاعی و هزار و 312 نیاز متعلق به سایر موسسات وابسته به دستگاههای اجرایی است.
مردانی با بیان اینکه از 17 هزار و 622 نیاز درج شده بر روی سامانه 4 هزار و 239 نیاز مربوط به اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان دکتری است، خاطر نشان کرد: 10 هزار و 73 رشته گرایش محل برای جذب هیئت علمی پیمانی در مقطع دکتری، هزار و 366 مورد برای جذب و استخدام پیمانی در مقطع ارشد، هزار و 650 مورد برای جذب هیئت علمی طرح سربازی با مقطع دکتری تحصیلی و 294 مورد برای جذب هیئت علمی طرح سربازی با مقطع ارشد است.
وی ادامه داد: برای اعطای بورس دکتری دولتی سه هزار و 592 مورد، استخدام پیمانی در مقطع دکتری 7 هزار و 508 مورد، 443 مورد برای استخدام پیمانی ارشد، هزار و 378 مورد طرح سربازی با مقطع دکتری و 115 مورد در طرح سربازی با مقطع ارشد جذب می شوند.
به گفته وی دانشگاههای متقاضی جذب نیازهای جدید میتوانند تا 30 شهریورماه نیازهای خود را بر روی سامانه درج کنند و همچنین تا این تاریخ نیازهای درج شده خود را ویرایش نمایند.
مردانی با اشاره به اینکه شانس پذیرفته شدن افراد با توجه به معدل دانشگاه، محل تحصیل، سوابق علمی و سایر فعالیتهای علمی داوطلبان تفاوت دارد، تصریح کرد: ثبت نام به صورت سراسری صورت میپذیرد و بررسی پروندهها و مصاحبه با وحدت رویه صورت میپذیرد.
وی در توصیه به متقاضیان اظهار کرد: تعدادی از دانشگاهها شرایط اختصاصی ویژه از جمله بومی بودن دارند و داوطلبان در زمان ثبت نام باید به این موارد توجه داشته باشند.
مردانی با بیان اینکه دعوت به مصاحبه به معنای قبولی و استخدام نیست، افزود: متقاضی جذب هیئت علمی وزارت علوم نباید تعهد استخدامی به دستگاههای دیگر داشته باشند و یا در استخدام دستگاهی باشند.
وی در مورد نحوه اعتراض داوطلبان گفت: داوطلبان میتوانند در صورت اعتراض در مرحله اولیه با دانشگاهها تماس بگیرند و پس از آن با مرکز جذب وزارت علوم ارتباط برقرار کنند. همچنین اگر ابهام و یا سوالی در خصوص ثبت نام دارند با شماره های 88900021 تماس گیرند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم هزینه ثبت نام جذب هیئت علمی را 17 هزار و 850 تومان اعلام کرد و اظهار کرد: این مبلغ باید به صورت الکترونیکی پرداخت شود و پس از 24 ساعت از زمان ثبت نام داوطلب میتواند سه اولویت استخدامی خود را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه اولویت انتخاب دانشگاه ها نخبگان هستند، تصریح کرد: افراد تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان و دبیرخانه استعدادهای درخشان برگزیده علمی وزارت علوم گزینه مربوط را در سایت کامل نمایند و برای حمایت از این نخبگان چهار اولویت، دو اولویت پژوهشی و دو اولویت آموزشی را انتخاب می کنند.
مردانی رشتههای مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، عمران، معماری، مدیریت حسابداری و مهندسی مکانیک را از رشتههای پر نیاز برای پیمانی در مقطع ارشد،مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مدیریت، فیزیک و ریاضی را به ترتیب برای جذب پیمانی در مقطع دکتری و مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق،مهندسی عمران و مهندسی مکانیک را به ترتیب برای بورسیه برشمرد.
وی در ادامه دانشگاه تهران، سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران، دانشگاه شیراز، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه شهید چمران و دانشگاه بوعلی سینا را از دانشگاههایی اعلام کرد که بیشترین تقاضا برای دکتری پیمانی را دارد.
به گفته وی دانشگاه فنی حرفهای نیز بیشترین نیاز برای جذب پیمانی با مدرک ارشد را اعلام کرده است.
مردانی با بیان اینکه از زمان تشکیل هیئت مرکزی جذب تاکنون 30 هزار و 675 پرونده برای بررسی به هیئت مرکزی جذب وزارت علوم ارسال شده است، اظهار کرد: امسال 12 هزار نفر به صورت هیئت علمی و بورسیه جذب دانشگاههای کشور میشوند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم تصریح کرد: 10 روز پس از پایان ثبت نام داوطلبان جذب نتایج اعلام میشود.
پایان پیام/
نظر شما