حجت الاسلام والمسلمین سید محمود نبوی در گفت و گو با خبرنگار شبستان با اظهار تاسف از اینکه تاکنون آنچه که در شان قران بوده انجام نشده است، گفت: کلام قران اگر درجامعه پیاده شود؛ نابهنجاری های اجتماعی و فرهنگی حل می شوند و این موضوع می تواند جامعه دانشگاهی را نیز متحول کند.
وی تاکید کرد: منویات رهبری در حد ایده آل در جامعه انجام نشده است و ما امیدواریم این فرامین سرلوحه کارها قرار داده شده و بصورت جدی تری پیگیری شود.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: وقتی در دانشگاه به افرادی که انس و الفت بیشتری با قرآن دارند می نگریم می بینیم در زندگی کمتر دچار لغزشهای و آسیب ها می شوند و از دیگر دانشجویان راحت تر زندگی می کنند. قران در بیان، رفتار، اخلاق و کردار و در همه وجودشان حاکم است.
حجت الاسلام نبوی به نتایج مانوس شدن دانشگاهیان با قران اشاره کرد و افزود: انس با قران خیلی از شبهات دانشگاهیان را برطرف می کند و به بصیرت بیشتر بینجامد. این انس اگر غیر از قرائت با درک عمیق معانی همراه باشد؛ تاثیرش عمیق تر خواهد بود.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: مسابقات حفظ و قرائت و تفاسیر قرآنی سالی یکبار برگزار می شود اما کم است و باید بیشتر شودتا باعث برانگیزاندن توجه بیشتر دانشجویان شود.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: یک کوهنورد اگر به پشت سرنگاه کند از راهش منصرف می شود اما اگر به قله بنگرد تلاش بیشتری می کند تا راه را زودتر تمام کند و درباره قرآن هم اینگونه است و ما تا مدینه فاضله زیادی داریم و باید با جدیت بیشتری در این زمینه گام برداریم .
پایان پیام/
نظر شما