توجه به کیفی سازی در اجرای طرح پزشک خانواده

معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان، اجرای طرح پزشک خانواده را کار بسیار بزرگی خواند و گفت: در اجرای طرح پزشک خانواده به کیفی سازی کار توجه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علیرضا جمشیدی، معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان، عصر امروز (21 شهریور) در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در استان، گفت: طرح پزشک خانواده یک طرح ملی است و در این طرح سلامت بیماران محور قرار می گیرد.


وی افزود: طرح پزشک خانواده به منظور عدم افزایش اشغال تعداد تخت های بیمارستان و داروها و کم شدن هزینه ها است تا بیماران با مشکلی خاصی مواجه نشوند.


جمشیدی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده به دنبال کیفی سازی است، تصریح کرد: با اجرای این طرح، خدمات متعالی تر شده و کیفیت کار بالا می رود.


وی ادامه داد: دولت کارهای بزرگ را با نگاه مدیریتی و کیفی سازی مدییریت می کند و افتتاح و ریل گذاری دوطرح ملی در سفر اخیر رئیس جمهور نیز از جمله طرح های ملی است.


جمشیدی با اشاره به اقدامات دولت در راستای اجرای مسکن مهر در کشور، گفت: اگر این طرح بزرگ رئیس جمهور نبود هیچ جوانی صاحب خانه نمی شد و جوانان امیدی به آینده زندگی نداشتند.


وی اجرای طرح پزشک خانواده را کار بسیار بزرگی خواند و افزود: برای اجرای موفق این طرح ابتدا مشکلاتی وجود خواهد داشت که با مدیریت خوب رفع می شود.


جمشیدی یادآور شد: طرح هدفمندی یارانه ها نیز همانند این طرح بوده که با تلاش صورت گرفته همگان، فاز اول به نحو شایسته و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.


وی با بیان اینکه فرمانداری ها و روسای شبکه در راس اجرای طرح پزشک خانواده قرار دارند، گفت: پزشک خانواد ه باید با توجیه کامل دو گروه و مردم مواجه شود.


جمشیدی افزود: پزشکان باید در راستای اجرای این طرح توجیه شوند و مراکز بهداشت شهرستان ها و فرمانداران باید در این زمینه اقدام کنند.


وی اطلاع رسانی از طریق صداوسیما و تریبون نماز جمعه، برگزاری جلسات ستاد اجرایی، کیفی سازی مسائل، اجاره کردن مکان برای استقرار پزشک، تامین داورو و تجهیز اضافه به آن، جلسه با تامین اجتماعی و خدمات درمانی و اعلام ثبت نام عمومی از اقدامات فرمانداران و روسای شبکه های بهداشت شهرستان ها برشمرد.


معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان با اشاره به دریافت مجوز ساخت دو بیمارستان در گرگان، دو بیمارستان در گنبد و دو بیمارستان در مراوه تپه و گمیشان، گفت: این بیمارستان ها باید با نظر کارشناسی اجرا شود و مشخص شود در هر شهرستان 32 تختخواب وجود دارد یا خیر.


جمشیدی افزود: باید فرمانداران و روسای شبکه های بهداشت نسبت به موقعیت زمین و جغرافیایی منطقه توجه کنند تا پس از ساخت بیمارستان با مشکل ترافیک و مدیریتی مواجه نشوند.
 

وی با مخالفت ساخت بیمارستان یک هزار تختوابی در گرگان، اظهارداشت: ترافیک و تراکم از جمله مشکلات موجود در شهرستان گرگان است و باید با مدیریت صحیح در این حوزه اقدام کرد.


جمشیدی افزود: مراکز کوچک تر را بهتر می توان مدیریت کرد و مدیریت نخستین مسئله در حوزه سلامت به شمار می رود.


پایان پیام/
 

کد خبر 171882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha