آموزه های قرآنی عامل نجات جوانان از انحرافات فرهنگی است

مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: آموزه های قرآنی عامل نجات جوانان از انحرافات فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام حمید محمدی، مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته(22 شهریور) در مراسم اختتامیه پنجمین دوره همایش اندیشه های آسمانی درجمع بانوان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در مشهد، اظهار داشت: در دنیای امروز اگر از هنر قرآن و دین برای جوانان استفاده نشود، بی‌تردید دشمن به وسیله فیلم‌ها و موسیقی غیراخلاقی فکر و ذهن جوانان ما را مختل می کند.

 

مشاور امور قرآنی وزیر ارشاد با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری برای تربیت حافظ قرآن در کشور، گفت: حفظ قرآن محور تمام تحولات قرآن است و ترویج فرهنگ قرآن و عترت در جامعه اسلامی مهمترین رسالت مسئولین فرهنگی است.

 

وی با تاکید به توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه تصریح کرد: افزایش معرفت، ایمان و عمل به رفتار قرآنی اموری است که نیاز توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه خصوصا در بین جوانان و نوجوانان که امروز هدف اصلی دشمنان قرار گرفته اند، است.

 

حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه خداوند در دو مرحله خود را معلم انسان‌ها معرفی می‌کند، گفت: ابتدا خداوند قبل از آفرینش انسان که آموزه‌های قرآن را به صورت فطری در انسان قرار می‌دهد و دیگری به وسیله رسالت پیامبران این قرآن فطری به انسان‌ها عرضه می شود.

 

وی گفت: زنان در دو جایگاه مهم نقش ایفا می کنند درابتدا خانه که وظیفه مدیریتی و تربیت نسل بر عهده زنان است، و سپس مساجد که پایگاه عظیم فرهنگی و محل پیوند قلب با دین و معرفت است نقش بسیار حساسی را ایفا می کنند.

 

مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر از آن جهت که به فطرت انسان‌ها مربوط است، امری مشترک بین همه انسان‌ها است چرا که همه انسان ها فطرتا گرایش به زیبایی ها و هنر دارند و هنر قرآنی بهترین و تاثیر گذار ترین هنر ها در عرصه های مختلف زندگی است.

 

حجت الاسلام محمدی، زبان قرآن را زبانی بین‌الملل عنوان کرد و اذعان داشت: هنر در قرآن بسیار به کار رفته است و به دلیل تکیه بر فطرت انسانی، امری قابل فهم برای همه انسان در هر شرایط است و بایستی در جامعه اسلامی با بهره مندی از هنر های قرآنی فرهنگ قرآن را توسعه داد.

 

مشاور امور قرآنی وزیر ارشاد، شفا و رحمت را دو رسالت عظیم برای قرآن معرفی کرد و افزود: شفا به معنای پالایش وجود از هر نوع رذیلت و رحمت به معنای تهویه وجود به هر نوع فضیلت است.

 

مشاور قرآنی وزیر ارشاد با اشاره به ویژگی مسجد با عنوان دارالحیات، بیان کرد: آموزش معارف دین به معنای احیاء معارف ناب اسلامی و محل شهادت در راه خدا به معنای اینکه شهید همیشه زنده است، برخواسته از معنای دارالحیات مسجد است.

 

وی حیات را برای انسان دارای سه بعد، که در دو بعد عمر و امکانات زندگی مشترک بین انسان و حیوان دانست و افزود: تفاوت انسان با حیوان در تقرب و نزدیکی انسان به خداوند و ملکوت است.

 

 

مشاور امور قرآنی وزیر ارشاد، ایمان و عمل صالح را دو شرط برای ورود به بهشت دانست و تأکید کرد: انسان از جهتی که در روی کره خاکی زندگی می‌کند ریشه در زمین، و از جهتی که می‌تواند به ملکوت برسد ریشه در آسمان دارد و انسان در این سقوط و صعود مختار است.

 

محمدی به چهار کارکرد کلیدی مسجد اشاره‌ای کرد و گفت: مسجد دارالذکر، محل یاد خداست و آموزش‌های عمومی و تخصصی و هنرهای قرآنی باید در راستای دارالذکر انجام شود.

 

وی مسجد را دارالعلم، مرکز گسترش علم و معارف اهل بیت دانست و تصریح کرد: سومین کارکرد مسجد دارالفکر است که باید محلی برای تفکر، اندیشه و تدبر قرار بگیرد که مسجد بهترین مکان برای تدبر در قرآن و بدست آوردن راهکار های اسلامی است.

 

مشاور قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه اعجاز فرهنگ سازی قرآن در جامعه مفقود است، اظهار داشت: تعادل در خانواده، محبت و مودت، اعتماد به نفس و خودباوری و هموار شدن مسیر شکوفایی علمی از ویژگی‌های خانواده‌های دینی است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 171970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha