به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم مجید فخری با بیان اینکه وزارت دفاع بر اساس گام دوم نظام نوآوری که تعریف کرده است مدلهای مختلف همکاری را برای کار با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان و مراکز پژوهشی ارائه داده است، گفت: قراردادهای پژوهشی با دانشگاهها، حمایت از پایاننامهها، طرحهای فرصت مطالعاتی، طرحهای پژوهشی بدیع و نوظهور، حمایت از رویدادهای دانشجویی، طرحهای مرتبط با سربازان وظیفه نخبه و قراردادهای مشاور علمی با اساتید دانشگاه بخشی از نظام نوآوری است که وزارت دفاع ایجاد کرده است.
وی با اشاره به شرکتهای نوآور و نوپا اظهار کرد: برای همکاری با استارتآپها مدلهای همکاری مختلفی داریم که در مجموعه وزارت دفاع و سازمانهای ذیل آن، تعدادی زیادی از آنها به همراه پژوهشکدهها و اندیشکدهها وجود دارند که کار اصلی آنها ارتباط با زیستبوم دانش و نوآوری در کشور است.
امیر دکتر فخری در رابطه با حوزه فعالیت های سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بیان کرد: همه نیروهای انسانی و همچنین وسائل نقلیه زمینی، دریایی، هوایی و فضایی به اطلاعات مکانی وابسته هستند. سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح وظیفه دارد نقشههای موردنیاز بخشهای مختلف را برای نیروهای مسلح فراهم کند.
وی از کارکردهای نقشههای تولید شده در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در بخشهای غیرنظامی گفت و اظهار کرد: گونههای دیگری از این نقشهها را برای دستگاههای غیرنظامی تولید میکنیم. بهعنوانمثال برآوردهای مرتبط با سطح زیر کشت که مرتبط با امنیت غذایی است در همکاری با سازمان اتکا در حال انجام است. در حقیقت سطح زیر کشت کشاورزی سازمان اتکا را برآورد میکنیم و پایش این زمینها از نظر آب، رطوبت و میزان رشد گیاه را انجام میدهیم.
رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح اشاره کرد: کار در امور غیرنظامی بهواسطه پردازش تصاویر ماهوارهای و باتکیهبر تجربه کارهای نظامی انجام میشود تا مدیریت امور مختلف از جمله زمینهای کشاورزی کمک شود.
نظر شما