به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، علی اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در آئین پایانی سومین جشنواره استانی مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری استان کردستان و نخستین جشنواره رسانههای ورزشی کردستان اظهار کرد: این جشنواره بعد از وقفه ده ساله برگزار شد و تعداد و کیفیت آثار بیانگر رشد مطبوعات در استان است که جای تقدیر دارد.
وی بیان کرد: این جشنواره رویدادی موثر در ارزشیابی عملکرد برای تنویر افکار عمومی در همه عرصهها و راهی برای اشاعه ارزشهای اسلامی و توسعه استان است.
دریایی بیان کرد: آنچه که مسلم است جنگها از مرحله سخت عبور و به مرحله نرم رسیده است و افکار و اندیشهها در مرز خطر هستند و رسانهایها باید ارزشها، فرهنگ، باورها، آداب و اعتقادات و رسوم مرم ایران و کردستان را صیانت کنند و این رسالت سنگینی بر دوش رسانهایها است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اعلام کرد: از اولویتهای جامعه ما در کردستان جمعیت جوانی است باید ترسید و نگران بود که جامعه به سمت پیری حرکت نکند و نشاط و شادابی با افزایش جمعیت جوان در جامعه تداوم بابد.
وی تصریح کرد: در ایام محرم و صفر با نگاه تمرکززدایی از مرکز استان و با رویکرد مردمی کردن فعالیتها برنامههایی در استان برگزار شد و معتقدیم برای هر کاری بویژه کار فرهنگی، اگر جریان رسانهای در کنار آن قرار گیرد قطعا کار فرهنگی بهتر دیده خواهد شد.
دریایی اضافه کرد: اخیرا جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان ایران را با حضور هنرمندان ۲۵ شهر داشتیم و جشنواره عاشورایی و جشنواره خوشنویسی را نیز در ایام اربعین خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: ابر برنامه جریان اربعین نیز در کردستان رقم خورده و کردستان و مریوان دو سال اخیر قدمگاه زائران است که رشد فضائل اخلاقی را بدنبال دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: بعد از اربعین سال قبل ده برابر افزایش گردشگر را در مریوان شاهد بودیم و اربعین موجب شد روایت متفاوتی از فرهنگ اصیل کردها ومردمان اهل بیت از خاندان رسول اکرم را شاهد باشیم.
وی بیان کرد: امروزه در شعر شعرای اهل سنت نیز میتوان آثار ارزشمندی دید.
دریایی تصریح کرد: با برپایی موکب اهل سنت و تشیع در کنار هم برای خدمت به زائران اربعین حسینی میبینیم که در کردستان وحدت یک راهبرد است نه یک تاکتیک.
نظر شما