دستاوردهای ماموریت ناوگروه ۸۶ در دافوس ارتش بررسی شد

نشست تخصصی «تبیین دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی و نقش این نیرو در تامین امنیت بین المللی اقیانوس ها و توسعه دریامحور» صبح امروز در تالار کنفرانس شهید ستاری دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.

به گزارش  خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان نشست تخصصی «تبیین دستاوردهای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی و نقش این نیرو در تامین امنیت بین المللی اقیانوس ها و توسعه دریامحور» صبح امروز در تالار کنفرانس شهید ستاری دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.

 امیر دریادار دوم مجتبی محمدی، عضو هیات علمی دافوس و دبیر این نشست، گفت: پیرو بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار و شرفیابی کارکنان ناوگرو ۸۶ و خانواده‌های این عزیزان با معظم له و اینکه تاکید فرمودند ضرورت دارد دستاوردهای نیروی دریایی بویژه ماموریت ناوگروه ۸۶ تبیین شود؛ دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش به عنوان یکی از مراجع علمی نیروهای مسلح در لبیک به فرمان رهبر انقلاب، یک کارگروه تخصصی را برای تبیین دستاوردهای نیروی دریایی و این ماموریت اثربخش در معاونت پژوهش دانشگاه فراهم کرد که یکی از اقدامات آن برگزاری نشست تخصصی امروز بود.

وی افزود: در این نشست، فرمانده ناوگروه ۸۶ و تعدادی از مسئولان نیروی دریایی ارتش و اساتید و کارشناسان حوزه های علوم سیاسی، اقتصادی، حقوقی و روابط بین الملل حضور داشتند.

بالا رفتن توان تاب آوری از مهمترین دستاوردهای ناوگروه 86 است

بنا برایین گزارش امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی، فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش در خصوص برخی از دستاوردهای ماموریت ناوگروه گفت: بالا رفتن توان تاب آوری، پرورش نیروی انسانی توانمند، مدیریت دانش و مدرن سازی آموزش ها و تجربیات و باور به توانستن از مهمترین دستاوردهای این ماموریت است.

وی با بیان اینکه این ماموریت خودباوری را ارتقاء داد، افزود: آگاهی از تحرکات و گسترش نیروهای فرامنطقه ای در عمق آب های آزاد و اقیانوسی به منظور اتخاذ تدابیر و راهکارهای عملیاتی مناسب، ارسال پیام صلح و دوستی و نوع دوستی مردم ایران اسلامی به تمام دنیا، تولید بانک اطلاعاتی و عملیاتی ماموریت های بین المللی دریایی و انجام عملی چندین پروژه در زمینه های مختلف حوزه دریایی از دیگر دستاوردهای این ماموریت بود.

یکی از ظرفیت‌های قدرت آفرینی ما در دنیا، سواحل مکران است

در این نشست همچنین دکتر علی زینی وند، کارشناس روابط بین الملل نیز طی سخنانی یکی از مولفه های اصلی قدرت را ساحل اقیانوسی دانست و افزود: معتقدم یکی از ظرفیت‌های قدرت آفرینی ما در دنیا، سواحل مکران است و نیروی دریایی قدرتمند باید به توسعه تمدنی ساحل متصل شود. حضور ارتش جمهوری اسلامی ایران و استقرار کامل نیروی دریایی ارتش در حوزه دریای عمان می تواند حضور تمدنی ایجاد کند.

ماموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی کاری بود کارستان

در ادامه این نشست، دکتر حسین نواده توپچی، کارشناس ارشد حقوق بین الملل دریایی نیز تصریح کرد: ماموریت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی کاری بود کارستان که باید از این ظرفیت در ابعاد گوناگون بهره ببریم. برای اولین بار در تاریخ کشورمان، توانستیم سطح آب های دنیا را طی کنیم لذا لازم است تجربیات این سفر تدوین و به شکل آیین نامه و حتی قانون با همکاری مجلس تصویب و ارائه شود.

در این نشست تخصصی همچنین تعدادی از مسئولان نیروی دریایی و کارشناسان حاضر در جلسه به تبیین برخی دیگر از دستاوردهای ماموریت ناوگروه ۸۶ نداجا پرداختند و در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ در خصوص ابعاد مختلف ماموریت کد ۳۶۰ نیروی دریایی ارتش برگزار شد.

کد خبر 1622425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha