عبدالناصر درخشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مورد توجه حاکمیت به مساجد اهل سنت بعد از انقلاب گفت: معتقدم متولیان مساجد، مردم و کسانی که دغدغه دین دارند هستند. در جامعه اهل سنت در سالهای بعد از انقلاب تعداد مساجد و نمازگزاران بیشتر شده است.
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بعد از انقلاب نه تنها فعالیت مساجد و نمازگزاران بیشتر شده است بلکه فعالیت حوزه های علمیه نیز بیشتر شده است. تعداد مشتاقان و عاشقان مسائل دینی و مذهبی قابل قیاس با قبل از انقلاب نیستند.
وی بیان کرد: گردانندگان مساجد مردم بودند اینگونه نبوده است که اعتبار و بودجه ای از طرف دولت و نهادهای دولتی به مساجد اختصاص یابد. البته باید در نظر داشت که از طرف حاکمیت بستر فراهم شده است و این جای شکر دارد. الان ما در هر روستا چندین مسجد داریم و در هر شهری مساجد فراوان داریم. در هر کوچه ای مردم می توانند نمازشان را مساجد بخوانند.
نماینده مردم ایرانشهر و سرباز در مجلس اظهار کرد: معتقدم مسجد به عنوان خانه خدا و متعلق به جامعه مسلمین است. هم اهل تشیع و هم اهل تسنن می توانند از مساجد استفاده کنند. دنیای اسلام دنیای واحدی است و اگر این نگاه در جامعه اسلامی باشد، بهتر است.
وی خاطرنشان کرد: قطعا تا به امروز مساجد محور وحدت فرق مختلف اسلامی بوده است و اگر این نگاه در جامعه مسلمانان تقویت شود که مساجد به عنوان خانه خدا هستند که نه متعلق به اهل تشیع و نه اهل تسنن هستند وحدت مسلمانان نیز تضمین شده است.
انتهای پیام/
نظر شما