صهونیست ها جنایت کار هستند

مارلین میلر، نویسنده، کارگردان ضد صهیونیست و نامزد حزب سوم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ایالات متحده آمریکا است. وی کارگردان و سیاست مداری است که خارج از دایره هالیوود فعالیت می کند.

به عنوان نخستین سوال و با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شما ماهیت دو حزب جمهوری خواه و دموکرات را چگونه ارزیابی می کنید؟

بله! من فکر می کنم هر دو حزب منافع ویژه مشترکی دارند و با قدرت زیاد خود در حال کنترل فرایند سیاسی در کشور هستند. و با ایجاد این وضعیت، اجازه نمی دهند احزاب و نظرات مستقل در کشور ایجاد شده و خارج از سازمان این دو حزب فعالیت کنند.

اگر از انتخایات در آمریکا صرفه نظر کنیم نظر شما درباره ایجاد دو دولت مستقل فلسطین و اسرائیل در سرزمین های فلسطینی چیست؟
من فکر میکنم شرایطی که برای فلسطینیان به وجود آمده، اسف بار است. طی سالیان گذشته، راهی برای آن ها برای ایجاد تغییر نمانده است. در شرایط کنونی، دولت اسرائیل به نگرانی اصلی منطقه تبدیل شده است. من باور دارم آنان نیز نگران ثبات در کشور خود هستند. اما شرایط کنونی اجازه ایجاد شرایط صلح را در آن جا نمی دهد.
آیا شما فکر می کنید دولت اسرائیل یک دولت جنایتکار است؟
جنایتی را که آن ها در قبال مردم فلسطین انجام می دهند برای من غیر قابل قبول است. به نظر من دو طرف منازعه می بایستی راه عقلانیت را در پیش بگیرند.
نقش نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران را در بیداری جهانیان به چه صورت می بینید؟
من فکر می کنم ایران تنها کشوری است که در سطح جهان بر روی پای خود ایستاده و از جریان اصلی در جهان پیروی نمی کند. در جهانی که صهیونیست ها تمامی امور آن را قبضه کرده و تمام مردم را درگیر اعمال سلطه طلبانه خود می کنند؛ راهی که ایران در پیش گرفته است به خوبی می تواند به عنوان یک راه نجات بخش برای مردم تحت سلطه مطرح شود. و در نهایت من فکر می کنم ایران همچنان پابرجا خواهد ماند.
شما رهبری ایران در جهان اسلام را به چه میزان مؤثر می دانید؟
من فکر می کنم صدایی که از ایران بر می خیزد، صدای ویژه ای در میان دول جهان اسلام است. این صدا، خواست استکبار زدایی را به خوبی نشان می دهد.
 نتیجه این بیداری را در جهان عرب که در حل انجام است به چه صورت می بینید؟
ببینید. شکل گیری جنبش تی پارتی در کشور من، نشانگر وجود یک خواست عمومی برای تغییر، آزادی خواهی، و اعمال نظر بر دولت مقتدر مرکزی بود. این که این جنبش چقدر توانست بر روند سیاسی در آمریکا تاثیر بگذارد را همه دیدیم. اما این وضعیتی را که در جهان عرب به وجود آمده است، نه تنها در درون کشورهای خود تاثیر خواهد گذاشت، بلکه بر محیط پیرامونی خارج از جهان عرب نیز تاثیرات عمیقی دربر خواهد داشت.
آیا هرگز امیدی دارید که روزی در ایالات متحده آمریکا،نفر سومی بتواند خارج از دو حزب اصلی حاکم به کاخ سفید راه یابد؟
 در ایالات متحده احزاب کوچک فراوانی هستند که در راستای ایجاد یک نظام سیاسی چند حزبی مانند آن چه که در اروپا در جریان است، تلاش می کنند. به نظر من مانع اصلی نداشتن یک صدای رسا برای این احزاب است. به گونه ای که حتی یک سخنرانی ملی را نیز نمی توانند در سطح ملی برگزار کنند. دو حزب حاکم در کشور، صدای تمامی افراد و احزاب دیگر را خاموش کرده اند. اما این صدا باید روزی روشن شود.
این خواست چقدر امکانپذیر است؟
 در شرایط کنونی اصلاً امکانپذیر نیست. باید جامعه بر روی اصلاحات در نظام انتخاباتی تمرکز کند.
 

کد خبر 172790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha