به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس کیهان هاشم نیا، استاندار گیلان در شورای فرهنگ عمومی استان که به ریاست نماینده ولی فقیه در گیلان برگزار شد با اشاره به دستور جلسه این شورا در خصوص ابعاد فرهنگی و هنری اقتصاد مقاومتی فعال و پویا گفت: مباحث فرهنگی در این حوزه بسیار مهم است و باید در این زمینه به چند نکته مهم از جمله ایده پردازی و تبدیل ایده به موضوع عملی، ارتقاء مشارکت دانشگاهیان و اهل فن، بومی سازی تکنولوژی، توجه به رونق تولیدات داخلی، ایجاد رقابت منطقی براساس اصل 44 قانون اساسی توجه کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تشکیل کمیته تدابیر ویژه هستیم، افزود: در زمینه راهکار های تحقق اقتصاد مقاومتی به نظارت هدفمند، مهندسی فرهنگی و فضاسازی رسانه ای نیازمند هستیم.
هاشم نیا تصریح کرد: تدوین دستورالعمل اقتصاد مقاومتی باتوجه به سیاست های کلی نظام و تنظیم برنامه نظارتی مدون از اهداف دیگر این کمیته است.
وی با بیان اینکه برنامه جامع اطلاع رسانی در همه بخش های اقتصادی برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی امری ضروری است، تصریح کرد: در این زمینه رسانه ملی، رسانه های مکتوب و مجازی نقش مهمی دارند.
استاندار گیلان در ادامه با بیان اینکه توجه به کاهش مشکلات جذب سرمایه گذار در ایجاد جو مناسب و تبلیغاتی برای توسعه این حوزه ها بسیار مؤثراست، افزود: در گیلان مشکل مراجعه سرمایه گذاران را نداریم بلکه مشکل جذب سرمایه گذار است در واقع بحث اصلی ما این است که به دلیل مشکلات اداری سرمایه گذاران به خوبی جذب نمی شوند.
هاشم نیا تصریح کرد: برای حل این مشکل و حفظ سرمایه های موجود و توسعه سرمایه های داخلی، فعال سازی مرکز خدمات سرمایه داری بسیار مهم است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد دستگاه های متولی برنامه جامع فرهنگی و عملیاتی، استان را در زمینه اقتصاد مقاومتی تدوین کنند.
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دستور جلسه دیگر شورای فرهنگ عمومی مبنی بر بررسی نحوه تأثیرگذاری مساجد در ارتقاء سطح فرهنگ عمومی گفت: هم اکنون در گیلان به ازای هر338 خانوار یک مسجد در استان وجود دارد.
هاشم نیا با اشاره به مشارکت دستگاه های فرهنگی مختلف در اداره مساجد بیان کرد: وجود ستاد رسیدگی به امور مساجد برای مدیریت واحد در این اماکن بسیار ضروری است و این ستاد همچنین باید نقش رصد فعالیت های انجام شده را داشته باشد.
وی با بیان اینکه مسجد در دین مبین اسلام دارای کارکردهای مختلف آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است، اظهار کرد: هرچقدر در زمینه تقویت مساجد تلاش کنیم بهتر می توانیم با آسیب های اجتماعی مقابله کنیم.
پایان پیام/
نظر شما