به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، رسانههای جهانی در ادامه جنگ اسرائیل علیه نوار غزه از بی طرفی اشغالگران اسرائیل دست برداشتند، به طوری که اوضاع انسانی در نوار غزه رو به وخامت است.
روزنامه فرانسوی لوموند در مقالهای اعلام کرد: نوار غزه به خطرناکترین مکانی تبدیل شده است که خبرنگاران نمی توانند در آن کار کنند. به طوری که تعدادی از روزنامه نگاران مستقر در غزه از آغاز جنگ اسرائیل کشته شدند.
در همین حال، روزنامه فایننشال تایمز انگلیس در گزارشی اعلام کرد: نوار غزه در آستانه فروپاشی است. بمباران هوایی اشغالگران و ممنوعیت امدادرسانی ،جای امنی برای ساکنان آن باقی نمی گذارد.
در این گزارش آمده است: تشدید محاصره نوار غزه توسط اسرائیل، همه راهها را در برابر فلسطینیها برای خروج از غزه قطع کرده است، باتوجه به اینکه بسته بودن گذرگاه رفح ادامه دارد.
روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» گسترش بیم و نگرانی بین بسیاری از ساکنان نوار غزه را به دنبال درخواست ارتش صهیونیستی برای تخلیه فوری زیر نظر دارد. به طوری که ساکنان غزه می ترسند که این آوارگی همبستگی باشد. همانگونه که در سال ۱۹۴۸ اتفاق افتاد و بیش از ۷۰۰ هزار فلسطینی مجبور به ترک خانههایشان شدند.
پایگاه خبری آمریکایی «المانیتور» گزلرش داد: هرگونه یورش زمینی به نوار غزه، اسرائیل را در مقابل یک معضل بزرگ قرار می دهد که نشانه خطر نفوذ در منطقه تحت کنترل جنبش حماس است. زیرا بعید نیست که این منطقه پر از تله باشد. همچنین این عملیات زندگی گروگانهای در اختیار حماس را به خطر می اندازد.
مجله آمریکایی «فارین افرز» با انتشار مقالهای دخالت سایر گروههای مسلح در خاورمیانه در جنگ را رد کرد و دلایل مهمی در رد این مسئله ارایه کرد. این دلیل مهم شامل نبود نشانهای حاکی از برنامه ریزی حماس برای حمله به اسرائیل با طرف دیگر و ثبت نشدن حمله ای همزمان با حمله حماس توسط طرف دیگر علیه اسرائیل در آسیب پذیرترین لحظات ضعف این رژیم است.
نظر شما