به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گچساران، «حجت الاسلام بهشت» در جلسه انجمن اولیا و مربیان دبیرستان دخترانه متوسطه اول و دوم شهید مطهری یاسوج با تبریک هفته انجمن اولیاء ومربیان گفت: تربیت با دو نهاد مهم و تاثیرگذار خانواده و مدرسه است که اگر هر دو در کنار هم باشند می توانند تاثیرگذار و مکمل همدیگر در رشد، تعالی و تربیت صحیح فرزندان این مرز و بوم باشند.
مدیر حوزه علمیه برادران یاسوج، دنیای امروز را دنیای گستردگی رسانه و عصر ارتباطات دانست و افزود:اگر والدین رسانه را تحت مدیریت خود قرار ندهند نقش رسانه از آنها در شکل گیری شخصیت فرزندان بالاتر رفته و به طور حتم آنها را دچار آسیب های جسمی، روحی و روانی و آسیب های درسی جبران ناپذیری می کند.
وی با اشاره به اینکه با افزایش تعداد رسانه ها و شبکه های اجتماعی تربیت فرزندان هم مشکل تر و والدین را با چالش های فراوان و سختی روبرو می کند گفت: تضعیف بنیان خانواده ،نقض حریم خصوصی افراد،بی هویتی و ایجاد بحران هویت و اختلال شخصیت در بین نوجوانان و جوانان،اعتیاد رفتاری به گوشی و فضای مجازی،فراهم کردن زمینه برای ارتکاب جرم، ترویج ارتباطات نامتعارف از مهمترین خطرات و پیامدهای مخرب تلفن همراه و شبکه های اجتماعی و فضای مجازی است که می تواند برای خانواده ها و فرزندانشان گران تمام شود.
استاد دانشگاه حوزه علمیه یاسوج با تاکید براهمیت تربیت رسانه ای برای جلوگیری و به حداقل رساندن آسیب های ناشی از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در بین خانواده ها به ویژه فرزندانشان افزود:سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران که شش ساحت برای آن در نظر گرفته شده می تواند راهنما و معیار خوبی برای بسط دقیق تر ماهیت تربیت رسانه ای قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه برداران یاسوج، خانواده را محور تربیت رسانه ای برشمرد و اظهار کرد: تربیت رسانه ای بدون خانواده معنا و مفهومی ندارد زیرا فرزندان عادت ها، سلیقه ها و رفتارهای رسانه ای خود را تحت اشراف خانواده خود شکل می دهند.
حجه الاسلام بهشت در ادامه سخنانش به نقش مهم مدرسه در شکل گیری شخصیت و تربیت رسانه ای فرزندان این مرزو بوم در دنای پر زرق و برق رسانه های امروزی اشاره کرد و افزود:با توجه به نقشی که رسانه ها در تعلیم و تربیت و فرهنگ سازی ایفا می کنند آموزش سواد رسانه به کودکان و نوجوانان در مدارس برای توانمند سازی و آگاه سازی آنها برای مقابله با تاثیرات منفی رسانه ها به عنوان یک مهارت اساسی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
مدیر دبیرستان دخترانه متوسطه شهید مطهری یاسوج نیز با بیان اینکه رسانهها، به دلیل ویژگی ممتازی که نسبت به دیگر عوامل اثرگذار در فرآیند تربیت انسان دارند، دارای اهمیت به سزایی هستند گفت: قدرت رسانهها نسبت به دیگر عوامل اثرگذار در فرآیند تربیت انسان، آنقدر مهم است که حتی برخی بر این باورند که رسانه قادر است نسل جدیدی در تاریخ انسان پدید آورد که از نظر رفتار و افکار و شیوه تعامل با همنوعان خود، با نسلهای پیشین تفاوت داشته باشد.
«گوهر باقرپور»، در ادامه گزارشی از وضعیت فعالیتهای آموزشی و تربیتی. دبیرستان دخترانه معارف اسلامی یاسوج، ارایه و خواستار تعامل و ارتباط بیشتر خانه و مدرسه جهت ارتقای کیفیت آموزش و تربیت دینی مبتنی بر سند تحول در این دبیرستان شد.
در پایان این آیین انتخابات انجمن اولیا و مربیان برگزار و شرکت کنندگان در جلسه انجمن اولیا و مربیان نمایندگان خویش را انتخاب کردند.
نظر شما