به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان و به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی جهانشاهی شامگاه پنج شنبه در آیین تجلیل از خادمین اباعبدالله الحسین (ع) (خادم الحسین) که در محل تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: عظمت خاندان اهل بیت(ع) بسیار زیاد است برای اینکه در دستگاه امام حسین علیهم السلام افتخار نوکری این خاندان را داریم خدا را شاکریم که ما را در زمره خادمین ایشان قرار داده است.
وی اضافه کرد: امسال دومین سال برگزاری این آیین است که در آن قرار داریم و بخشی از فعالان محرم، صفر و اربعین در حوزه میزبانی از زائران امان حسین(ع) در این مراسم حضور پیدا کرده اند.
این مقام مسئول تصریح کرد: سیستان و بلوچستان جلوه گاه زیباییهای خدمت به امام حسین(ع) و زائران آن حضرت است به طوری که از شمال تا جنوب شهرها و روستاهای این خطه، خادمی خاندان اهل بیت(ع) و زائران امام حسین(ع) را میکنند، این خدمتگزاری هیچ حد و مرزی ندارد، قومیت و مذهب نمیشناسد.
وی بیان کرد: ارادت به امام حسین علیهم السلام شاخصه مشترکی است که شیعه و سنی و فارس و بلوچ در عزاداری برای اهل بیت(ع) یا پذیرایی از زائران امام حسین(ع) وجود و هستی خود را برای اباعبدالله الحسین علیهم السلام خرج میکنند و باید قدردان باشیم.
جهانشاهی اظهار کرد: خادم الحسین(ع) یک اجتماع مردمی برای دیدن این اتفاق مهم است، حضور شیعه و سنی در مراسماتی اینچنین، پیامی برای دشمنان دارد و آن این هست که آنهایی که خواب دیدند که روزی این مردم فارس و بلوچ، شیعه و سنی از امام حسین(ع) جدا شوند این جدایی امکانپذیر نیست، خط ابا عبدالله الحسین(ع) و حمایت از مظلوم در هر شرایطی، جاری و ساری است.
روحیه جهادی، میدانی و انقلابی عامل برونرفت سیستان و بلوچستان از عقبماندگیهای تاریخی است
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت استان رو به بهبود، توسعه و پیشرفت است، برای تحقق این امر نیازمند روحیه جهادی، میدانی و انقلابی برای برونرفت از عقبماندگیهای تاریخی هستیم.
رضا شریفی افزود: از تمامی برادران و خواهران شیعه و سنی که در ایام اربعین جانانه، خالصانه و متواضعانه از زائران پاکستانی امام حسین (ع) پذیرایی کردند قدردانی میکنیم، عنوان «خادم الحسین» اوج خادمی خاندان اهلبیت است.
وی افزود: در سیستان و بلوچستان، جلوههای بینظیر برادری امت محمد رسولالله(ص) در عنوان خادم الحسینی متبلور شده و به درستی این استان پایتخت وحدت اسلامی نام گرفته امید که همین عنوان را به شایستگی حفظ کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ایام اربعین جلوههای بینظیری از خدمت بیمنت و بدون هیچ چشم داشت مردم شیعه و سنی در شهرهای زاهدان، میرجاوه و مرز ریمدان شاهد بودیم، ادامه داد: اربعین امسال تفاوتی نسبت به سالیان گذشته داشت آن هم اینکه شیعه و سنی افتخار موکب داری و پذیرای از زائران اربعین در این استان پهناور را داشتند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه موکبهای پذیرایی از زائران پاکستانی در شهرهای چابهار، ایرانشهر، نیکشهر، خاش و زاهدان برپا و از زائران امام حسین (ع) با افتخار و ارادت خالصانه و خاضعانه پذیرایی شد، اظهار کرد: با مشارکت بی نظیر مردمی توانستیم با تمام توان به نحو مطلوب و شایسته از زائران پاکستانی استقبال کنیم، خداوند را شاکریم که این یکدلی و اخوت بین مردم سیستان و بلوچستان در سالیان متمادی توانسته توطئههای دشمنان را به خودشان برگرداند.
شریفی گفت: روح همکاری و مساعدت و کارگروهی بویژه در کسوت خادم الحسینی به ویژه در اربعین باید در سایر حوزهها هم تسری پیدا کند و به آن ضریب دهیم چرا که در حوزه جهاد خدمت و خدمت بیمنت مردمان سیستان و بلوچستان انصافاً شایسته خدمت هستند.
وی اذعان کرد: واژه محرومیت و ناامنی زیبنده سیستان و بلوچستان نیست اگر با روحیه جهادی، انگیزه و حس برادری در صحنههای مختلف خدمت حاضر شویم حتماً چهره استان آن چیزی که مقام معظم رهبری از ما توقع دارند و داشتهاند به ویژه از دهه ۸۰ به بعد تغییر خواهد کرد و واقعیت استان نشان داده میشود.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه متناسب با فضای موجود، باید کنشگری میدانیمان را افزایش دهیم، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری فرق بین حق و باطل روشن شده اما صهیونیستها استاد جنگ روانی هستند و بیش از ۷۰ سال علاوه بر جنگ نظامی، جنگ روانی هم راه انداختهاند و با استفاده از این ترفند مزیتی در همه رسانهها برای خود به راه انداختهاند که این موضوع ما را بر آن میدارد که در این حوزه بیشتر تلاش کنیم.
وی گفت: رسانه اربعین، انسجام و خدمت خادم الحسینی است این رسانه اجتماعی و مردمی بوده و میتواند جنگ رسانهای و عملیات روانی که علیه ما شکلگرفته را خنثی کند بر این اساس از مدیران، فرمانداران، بخشداران و از تمامی افراد و اقشار در سرتاسر سیستان و بلوچستان تقاضا داریم که با روحیه جهادی خدمت کنند که همانا شعار روحیه خدمت جهادی خادم الحسین (ع) است با این نگاه میتوانیم عقبماندگیهای تاریخی را جبران و به سمت توسعه گام برداریم.
شریفی خاطرنشان کرد: وضعیت سیستان و بلوچستان رو به بهبود، توسعه و پیشرفت است برای تحقق این امر نیازمند روحیه جهادی، میدانی و انقلابی هستیم تا این توسعه سرعت گیرد در این زمینه انسجام، اخلاص و در میدان بودن میتواند به ما کمک کند تا شاهد جهش بیشتر باشیم.
وی با تأکید بر راهاندازی شرکتهای تعاونی دانشبنیان در سیستان و بلوچستان، افزود: این روزها نگاه تحولی در استان حاکم است البته این مهم بدون حضور مردم محقق نمیشود.
شایان ذکر است در ادامه برنامه های اجرای نمایش، سرودخوانی، قوالی، سخنرانی، خاطره گویی و تجلیل از جمله برنامه های این همایش بوده است.
نظر شما