به گزارش خبرگزاری شبستان نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با جزء ۲ ماده ۹۷ این لایحه با ۱۳۹ رأی موافق، ۲۴ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۱ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
سیدجلیل میرمحمدی میبدی درباره این جزء، گفت: من با اصل این حکم مخالفت نیستم اما باید به این موضوع توجه شود که زمانی که به دنبال انجام کار تحقیقی هستیم باید این کار در مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها انجام شود زیرا این دو سازمان دارای شورای پژوهشی هستند و طرح های تحقیقاتی مورد نیاز را تعیین می کنند در غیر این صورت مشخص نیست که طرح هایی که به تصویب می رسد آیا هدف ما را تامین خواهد کرد یا خیر.
حبیب الله دهمرده در موافقت با این جزء، گفت: برای انجام کارهای اساسی و مطالبات کاربردی و حل مشکلات باید از این مسیر پیش رویم.
در جزء ۲ ماده ۹۷ این لایحه آمده است: مؤسسات و مراکز پژوهشی وابسته به دستگاه های اجرایی موضوع ماده (۱) این قانون به استثنای قوه قضائیه و قوه مقننه و وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظفند تا پایان برنامه حداقل بیست درصد ( %۲۰ ) ظرفیت اولویت های پژوهشی سالانه خود و موضوع های جهاد تبیین را، با ثبت در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان) از طریق پایان نامه ها و رساله های دانشجویی دانشجویان آن دستگاه یا دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بسیج اساتید، به انجام برسانند. مرکز جذب هیأت علمی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مکلف است در فرایند جذب اعضای هیأت علمی برای محققینی که در حوزه یادشده فعالیت پژوهشی نموده اند، امتیاز لازم را لحاظ نماید. موضوع های محرمانه مشمول این حکم نیست.
همچنین براساس این گزارش تبصره ۳ و ۴ و جز یک این ماده حذف گردید.
تبصره -۳ حذف گردید.
تبصره -۴ حذف گردید
نظر شما