«ابوالفضل یعقوبی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان به برگزاری نشست با کتابفروشی ها و مراکز مرتبط با حوزه کتاب و کتابخوانی در استان اصفهان اظهارداشت: فرصت ها و چالش های این حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت که بخشی از آن به گروه سنی کودک و نوجوان باز می گردد.
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان افزود: بهترین گروه سنی برای سرمایه گذاری در توسعه فرهنگ کتابخوانی، دانش آموزان و یا همان کودکان و نوجوانان هستند که افراد صاحب نظر خواهان توجه به آن بودند.
وی با بیان اینکه خانواده یکی از مهمترین بنیان ها برای توسعه این فرهنگ است، تصریح کرد: باید برای این کار خانواده ها و مدارس را همرا کنیم که ارائه طرح های تخفیف کتاب و برنامه های فرهنگی در این خصوص نقش دارد.
یعقوبی ادامه داد: بستر مطالعه کودک و نوجوان باید در بستر مختلف فروش شامل عرضه متنوع کتاب و تخفیف و شرایط خاص، مراکز فرهنگی و تبلیغات برای تعمیق این فرهنگ تقویت شود و رسانه ها نیز ماموریت خود را در این خصوص انجام دهند.
وی اضافه کرد: حمایت از خانواده ها در خرید کتاب می تواند به مطالعه در بین پدر و مادر و فرزندان آن ها منجر شود.
توجه به طرح های فرهنگی کتاب
معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به طرح های فرهنگی برای تعمیق فرهنگ مطالعه اشاره کرد و گفت: فعالیت های فرهنگی کانون ها و موسسات می توان در این خصوص نقش داشته باشد.
وی مسابقات فرهنگی، خلاصه گویی کتب، هدیه کتاب، طرح های خلاصه گویی و شبکه های مطالعه از جمله طرح های موفق برای کتابخوانی معرفی کرد و اذعان داشت: طرح های کتابخوانی و فروش کتاب جز همین موضوعات می باشد.
نقش کانون های مساجد در توسعه کتابخوانی
یعقوبی با اشاره به نقش کانون های مساجد و شبکه ای که در سراسر استان اصفهان وجود دارد، گفت: این مراکز می توانند در توسعه کتابخوانی نقش مهمی داشته باشند.
وی ادامه داد: طرح های فرهنگی مثل مسابقه، باشگاه های کتابخوانی، خلاصه گویی و معرفی کتاب از جمله برنامه های شاخص است که توسط این مراکز اجرا می شود.
نظر شما