تعلیم و تربیت، انقلاب اسلامی را از وابستگی نجات داد

طالبی با بیان اینکه تعلیم و تربیت، انقلاب اسلامی را از وابستگی نجات داد، گفت: اگر تعلیم و تربیت نبود و رشد علمی را همراه نداشت، ما در حوزه دفاعی و نظامی، کارمان به اینجا نمی رسید که هیچ ابرقدرتی جرات ندارد کوچکترین تعرض را به جمهوری اسلامی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، محمدرضا طالبی امروز (۲۷ آبان) در مراسم نکوداشت پدر تعلیم و تربیت ایران، استاد غلامحسین شکوهی اظهار داشت: اسلام بر موضوع تعلیم و تربیت بسیار تاکید دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود: آیات و روایات بسیاری در این زمینه وجود دارد و سیره اهل بیت علیهم السلام بر این موضوع بوده است و اولین آیه ای که بر پیامبر گرامی اسلام(ص) نازل شده در زمینه موضوعات تعلیم و تربیتی است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تعلم از اهداف بسیار بزرگان انبیا و ائمه اطهار علیهم السلام بوده است، ادامه داد: روایتی از حضرت رسول(ص) داریم که فرمودند بر همه مسلمانی، فراگیری علم و دانش واجب است.

طالبی در ادامه بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) علم آموزی و دانش را به یک سن خاصی، طیف خاصی، مقطع خاصی، عمر خاصی، جنس خاصی و غیره محدود نکرده اند و در روایات داریم که امام صادق علیه السلام، چهار هزار شاگرد را در علوم مختلف تربیت کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: از صدر اسلام و وقتی که از زمان ائمه اطهار علیهم السلام گذشت و جامعه ایران به دست سلاطین افتاد، یکی از برنامه ها و شعار سلاطین جهت حکومت کردن بر ایران و سایر جوامع این بود که باید دو کار انجام شود و این بود که مردم را در فقر و بی سوادی نگه دارید و در تاریخ هم به این موضوع اشاره شده است و تمام پادشاهان هم اینجوری نبودند بلکه افرادی هم بودند که به علم و ادب و دانش و بزرگان احترام می گذاشتند.

وی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی، نظام تعلیم و تربیت با اهداف و آرمان های آن هم زمانی و پرورش پیدا کرد، افزود: قوانین و سیاست گذاری های نظام آموزشی از همان ابتدای پیروزی انقلاب انجام شد و سند چشم انداز و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت یکی از افتخارات این حوزه است.

طالبی عنوان کرد: نقشه جامع علمی کشور تدوین و اجرایی شده است و در برنامه توسعه پنجم کشور برای حوزه تعلیم و تربیت، اعتبارات خوبی دیده شد و از قبیل سند تحول بنیادین بسیار داریم و این نوع اسناد بر اساس آموزه های اسلام تهیه شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در مرحله اول تربیت و در مرحله دوم تعلیم شرط است و تولید علم باعث رشد هر جامعه ای می شود و تربیت نیز جز شروط پیشرفت هر جامعه به حساب می آید.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت بود که انقلاب اسلامی را از وابستگی نجات داد، افزود: اگر ما این تربیت اسلامی و تعلیم و تعلم را نداشتیم و شاهد اجرای آن به بهترین وجه نبودیم الان تولید علمی نداشتیم که نتیجه آن انرژی هسته ای شود.

طالبی ادامه داد: ضمن اینکه دشمن همیشه چوب لای چرخ ما گذاشت اما دانشمندان و اندیشمندان ما با دست پرتوان خود بدون اینکه وابستگی داشته باشند، به نتایج بزرگی رسیدند.

وی در ادامه بیان کرد: اگر تعلیم و تربیت نبود و رشد علمی را همراه نداشت ما در حوزه دفاعی و نظامی، کارمان به اینجا نمی رسید که هیچ ابرقدرتی جرات ندارد کوچکترین تعرض را به جمهوری اسلامی داشته باشد و در حوزه پزشکی جز کشورهای اول جهان هستیم و همه این ها نتیجه تعلیم و تربیت درست صحیح و اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استاد شکوهی یکی از مفاخر بزرگ حوزه تعلیم و تربیت است، افزود: کسی بود که رویکرد و فرهنگش متاثر از فرهنگ غرب نشد و بعد از کسب مدارک علمی خود به کشور خود بازگشت و مردم و جامعه اسلامی از علم و ایمانش بهره مند شدند.

طالبی در پایان گفت: ای کاش بسیاری از تحصیل کنندگان که نظام و کشور برای آنان هزینه کرد و به مدارج عالی رسیدند، این احساس تکلیف را می داشتند و به کشور بر می گشتند و به مردم خدمت می کردند.

کد خبر 1734106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha