به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، بهنام نظری، در آیین اختتامیه مرحله استانی جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان مرکزی، با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی استان و وجود مفاخر و بزرگان بسیار در این دیار گفت: امروز کودکان و نوجوانان استان مرکزی باید با بهره گیری از این هنر ارزشمند،به هویت غنی و اصالت تاریخی و فاخر خود پی ببرند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در ادامه با تاکید بر اینکه قصه گویی جزو شاخصههای اصلی ایرانیهاست که باید بیش از پیش به آن پرداخته شود، ادامه داد: آنچه مادربزرگها و پدر بزرگ ها برای ما می گفتند، سرشار از تخیل، رویا، اخلاق و باورهای دینی بود تا جایی که هر یک از آنها یک مسیر تاریکی را برای ما روشن کرده و تجارب ارزشمندی را به ما آموخت.
وی همچنین به کتب بزرگان شعر و ادب فارسی همچون کتابهای مثنوی معنوی و منطق الطیر عطار نیشابوری اشاره کرد و ادامه داد: این کتابها سراسر داستان است و باید بیشتر روی آنها کار کنیم؛ داستانهای ادبیات معاصر و کلاسیک ما هرکدام میتواند ظرفیتهایی را در کودکان فعال کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در ادامه با بیان اینکه در بحث هویت در استان فرآیند موفقی را آغاز کردیم، ادامه داد: امروز کودکان و نوجوانان استان مرکزی باید از مسیر قصه گویی به هویت غنی و اصالت فاخر استان پی ببرند.
وی همچنین با بیان اینکه کانون پرورش فکری باید در راستای جهاد تبیین اقدامات شایستهای انجام دهد، ادامه داد: استان مرکزی سرزمین خورشید انقلاب است و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
این مقام مسئول در ادامه به داستان قیام عاشورا و وقایع کربلا اشاره کرد و گفت: واقعیت کربلا برای ما توسط حضرت زینب(س) روایت شده است و امروز وظیفه ماست که از کربلا و اسلام دفاع کنیم و قصه گویی و بیان وقایع می تواند در این راستا بسیار راهگشا باشد.
نظری با تاکید بر اینکه در درون هر قصهای پیامی هست و قصههای تلخ و شیرین باید در کنار هم قرار گیرند، گفت: امیدواریم با برگزاری چنین جشنوارههایی، جوانانی پویا، مطالبه گر و اهل اندیشه داشته باشیم تا در راستای گام دوم انقلاب قدم بردارند و به آرمان امام و انقلاب و خون شهدا متعهد باشند و با قوت و قدرت راه انقلاب را ادامه دهند.
نظر شما