هنر خوشنویسی در زمینه تحقیق و پژوهش ضعف دارد

یک استاد برجسته هنر خوشنویسی گفت: عدم وجود تحقیق و پژوهش در زمینه هنر خوشنویسی ضعفی است که تاکنون در این گنجینه گرانبها با آن روبه رو بوده ایم.

غلامحسین امیرخانی، استاد برجسته خوشنویسی با اشاره به عملکرد انجمن خوشنویسان ایران به خبرنگار شبستان گفت: این انجمن تشکیلاتی 63 ساله است که استعدادهای جوان را به کار گرفت.

وی ادامه داد: این انجمن اکنون بستری برای رشد و شکوفایی هنر خوشنویسی فراهم آورده به طوری که اکنون بیش از صد هنرمند طراز اول خوشنویسی در خطوط رایج داریم که این سرمایه بی‌نظیری برای ایران ماست.

وی افزود: انجمن سیاست فرصت برابر را پیش روی همه علاقه مندان به هنر خوشنویسی قرار داده و در تمام ایران شعبه‌های این انجمن دایر است و همه هنرمندان شهرستانی می‌توانند از این فرصت برابر استفاده کنند همان طور که اکنون بیشترین استادان طراز اول خوشنویس ما شهرستانی هستند.

وی انتشارات انجمن خوشنویسان را نیز در ارتقا اطلاعات علاقه مندان به این هنر مثمر ثمر دانست و گفت: انجمن در سایه انتشارات ممتاز خود توانسته است از میرعلی هروی در دوره تیموری تا میرعماد و هنرمندان بعد از او در دوره قاجار و همچنین دوره معاصر را در قالب کتاب، جزوه و ... در اختیار علاقه‌مندان به خود قرار دهد.

رئیس هیات داوران جشنواره خوشنویسی رضوی گفت: امسال در دهمین دوره برگزاری این جشنواره آثار با کیفیت و شاخصی نسبت به سالهای قبل ارسال شده است.

 امیرخانی با بیان اینکه تعدادشرکت کنند گان نیز نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا نموده است، گفت: در این جشنواره 445شرکت کننده 656 اثر را به دبیرخانه جشنواره خوشنویسی رضوی ارسال کردند که 374 اثر نیز در نهایت به بخش نمایشگاه راه یافت.

این استاد برجسته خوشنویسی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره هایی مانند خوشنویسی رضوی، اظهارداشت: برگزاری چنین جشنواره های باعث رقابت جدی بین هنرمندان می شود که به طور حتم در ارتقاء هنر خوشنویسی موثر است.

امیرخانی ادامه داد: این جشنواره ها به طور بهترین فرصت برای شرکت و رقابت در میان هنرمندان خوشنویس است.


وی همچنین از دیگر مزیت های برگزاری جشنواره های خوشنویسی را جنبه های آموزشی و تربیتی اعلام کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 173490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha