به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید جلیل بامشکی، معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ظهر امروز در آیین اختتامیه نخستین جشنواره عروسکی سیمرغ در فرهنگسرای کودک و آینده گفت: فراخوان این جشنواره از ۱۹تیرماه سال جاری آغاز شد و تا ۱۹ آبان ماه ادامه داشت.
وی اظهار کرد: ۸۰ اثر عروسکی برگرفته از شاهنامه از سراسر کشور به جشنواره ارسال شده است که از این میان، ۳۵ اثر با نظر داوران به مرحله اول راه یافت.
بامشکی افزود: در مرحله دوم و نهایی نیز ۲۰اثر انتخاب شد که از این میان، برگزیدگان نهایی در جشنواره مشخص خواهد شد و امروز از این افراد تقدیر به عمل خواهد آمد.
رئیس جشنواره سیمرغ بیان کرد: انتخاب و داوری آثار بر سه محور عروسکهای بازی، نمایشی و دکوراتیو مورد ارزیابی قرار گرفتند و منتخب شدند.
جلیل بامشکی با اشاره به حضور داوران برجسته در نخستین جشنواره سیمرغ ابراز کرد: هنرمندان خوبی از این جشنواره استقبال کردند که با کمک داوران برجسته از جمله عادل بزدوده، مریم اقبالی، علی پاکدست و مهدی لطفی و فرزاد قائمی این آثار داوری شدند.
بامشکی تاکید کرد: کمبود عروسکهای متناسب با هویت فرهنگی ما در بازار وجود دارد و ما با رجوع به کتاب ارزشمندی همچون شاهنامه فردوسی و بر مبنای محتوا و شخصیتهای آن به تولید آثار عروسکی برای کودک و نوجوان برنامهریزی کردیم.
وی افزود: با توجه به پیشنهاد هیئتداوران و ارگانهای مشارکت کننده در این جشنواره همچنین پیشنهاد شد دبیرخانه دائمی این جشنواره به صورت سالانه یا دو سالانه در مشهد افتتاح شود.
رئیس جشنواره سیمرغ تصریح کرد: امیدواریم آثار و محصولاتی که خروجی جشنواره است وارد بازار شود و به عنوان عروسکهای بازی که دارای هویت و داستان هستند و از محتوای غنی ایرانی بهره گرفتند از این طریق بتوانیم ویژگیهای بارز مانند شجاعت، صداقت و رویکرد حماسی که شاهنامه دارد را به کودک و جوان منتقل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما