به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال و بختیاری محسن کریمی در آیین رویدادهای ادب، افقهای روشن و فراخوان ادبی حجاب و عفاف که با حضور جمعی از شعرا و نویسندگان و همچنین مسئولان فرهنگی در مجتمع فرهنگی هنری غدیر شهرکرد برگزار شد، گفت: نقشآفرینی در جریانهای هنری و فرهنگی که مرز چندانی با مسائل اجتماعی و سیاسی نیز ندارد از رسالت بسیج هنرمندان است.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت حضور هنرمندان و تأثیر هنر آنان در بیان و شکلدهی جریانهای اجتماعی افزود: هنرمندان بهویژه شاعران و نویسندگان بسیجی در رویدادهای مهمی همچون طوفان الاقصی و شرایط فلسطین اشغالی و همچنین کنشهای اجتماعی کشور توانستهاند حضوری فعال و اثرگذار را رقم زدند که این موضوع نشاندهنده پویایی و بهروز بودن جامعه هنری است.
وی در ادامه درباره برگزاری یازدهمین جایزه داستان کوتاه با عنوان «ادب» در چهارمحال و بختیاری و ترکیب آن با فراخوان آثار داستانی حجاب و عفاف تصریح کرد: بر اساس رأی داوری از میان ۸۵ اثر دریافتی در دبیرخانه این ۲ رویداد ادبی، در بخش بزرگسالان، سروناز عباسی زاده و نرجس تاجالدینی در جایگاه اول و دوم قرار گرفتند و خاطره شیوندی و آرزو علیدوستی به صورت مشترک صاحب عنوان سوم شدند.
کریمی یادآور شد: در این ۲ رویداد و در بخش نوجوانان هم به ترتیب نرگس ربیعی، سید کوثر میراحمدی و مهسا آزاد به مقامهای اول و دوم دست یافتند و عزتالله صدیقی در بخش ویژه به عنوان فرد منتخب معرفی شد.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در بخش استانی دهمین کنگره سراسری شعر بسیج با عنوان «افقهای روشن» نیز ۸۵ اثر در دبیرخانه پذیرفته شد، گفت: از میان آثار دریافت شده بنا به نظر داوری ۹ نفر در بخشهای شعر سنتی، شعر نو (نیمایی و سپید) و ترانه و سرود برگزیده شدند.
وی از خاطره شیوندی، معصومه مهری، زهرا صادقیان، احمد رفیعی وردنجانی، آرزو علیدوستی، نگار رفیعی، سید مرتضی هاشمی، مهدی طهماسبی و محمد جهانی به عنوان نفرات برتر رویداد افقهای روشن نام برد.
کریمی یادآور شد: منتخبین این رویدادهای ادبی به مرحله کشوری یازدهمین جایزه داستان کوتاه با عنوان «ادب» و دهمین کنگره سراسری شعر بسیج با عنوان «افقهای روشن» راه یافتند.
گفتنی است، هماکنون نزدیک به سه هزار هنرمند در رشتههای مختلف عضو سازمان بسیج هنرمندان چهارمحال و بختیاری هستند.
نظر شما