مساجد به عرصه تعلیم و تربیت به ویژه در روستاها وارد شوند

بکایی با بیان اینکه مساجد به رغم ظرفیت‌ها و استعدادهایشان به صورت رسمی و جدی در بحث تعلیم و تربیت مدارس ورود نداشته‌اند، گفت: ضرورت دارد مساجد زمینه فراگیری مهارت های مختلف و انتقال دانش را برای عموم مردم فراهم کنند.

«مجید بکایی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش اثرگذار مساجد در بحث تعلیم و تربیت نوجوانان و دانش آموزان، اظهار کرد: تعلیم و تربیت موضوع مهمی است که باید همه دستگاه ها و نهادهای فرهنگی نسبت به  آن اهتمام داشته باشند، چرا که تعلیم و تربیت آینده یک جامعه را رقم می زند.

جانشین وزیر کشور در امور روستاها بر لزوم تقویت ارتباط مساجد با مدارس و آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: در سال های گذشته مساجد به رغم ظرفیت ها  و استعدادهایی که در آن حضور دارند، به صورت رسمی و جدی در بحث تعلیم و تربیت مدارس ورود نداشته اند.

وی انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین موسسه تربیتی و آموزشی مدارس مسجدمحور با سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش و قرارگاه جهادی توسعه همه‌جانبه روستا (وزارت کشور) را در گام اول موجب کیفی سازی بحث تعلیم و تربیت در روستاها دانست و گفت: ضرورت دارد که مساجد زمینه فراگیری مهارت های مختلف و انتقال دانش به یکدیگر را در این پایگاه عبادی و مقدس  فراهم کنند، تا موجبات پیشرفت و آبادانی کشور شود.

کد خبر 1735397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha