بازار حلال تا سال ۲۰۲۸ میلادی از مرز ۱۰ تریلیون دلار می‌گذرد

نایب رئیس شورای جهانی حلال در نهمین اجلاس جهانی حلال ترکیه تاکید کرد: بازار حلال تا سال ۲۰۲۸ میلادی از مرز ۱۰ تریلیون دلار می‌گذرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «آناتولی»، استانبول میزبان نهمین اجلاس جهانی حلال و دهمین نمایشگاه حلال سازمان همکاری اسلامی است.

این برنامه با حضور ۵۰۰ شرکت برجسته از ۴۵ کشور مختلف جهان آغاز شده و تا فردا (یکشنبه ۵ آبان) ادامه خواهد داشت.

انتظار می‌رود این گردهمایی بیش از ۴۰ هزار بازدیدکننده داشته باشد که ۱۰ هزار نفر از آن‌ها از خارج از کشور هستند.

این رویداد با موضوع اصلی «دریچه ای به اقتصاد حلال جهانی: رونمایی از توانایی ها» در حال برگزاری است.

«عمر بولات»، وزیر بازرگانی ترکیه در مراسم افتتاحیه گفت: سهم تجارت ترکیه با کشورهای اسلامی در دو دهه گذشته ۱۱ درصد به ۲۶ درصد افزایش یافته است.

بولات گفت: هدف ما افزایش این نرخ به ۳۵ درصد تا سال ۲۰۲۸ است.

«احسان اوت»، دبیر کل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی نیز بر اهمیت همکاری مستمر و اقدام جمعی برای ایجاد استانداردسازی در این بخش تاکید کرد.

امره ایته، نایب رئیس شورای جهانی حلال، تاکید کرد که بخش حلال نه تنها توسط مسلمانان، بلکه توسط گروه های مصرف کننده از همه اقشار جامعه به خاطر محصولات و خدمات قابل اعتماد و سالم ترجیح داده می شود.

ایته خاطرنشان کرد که بازار حلال از مرز ۷ تریلیون دلار فراتر رفته است و پیش بینی می شود در پنج سال آینده یعنی تا سال ۲۰۲۸ میلادی به ۱۰ تریلیون دلار برسد.

«اسد سجاد»، مدیر عامل شورای توسعه حلال پاکستان، تاکید کرد که فقدان یک سیستم کدگذاری مناسب برای بخش حلال یک مشکل است.

وی گفت: در حالی که ۹۸ درصد تجارت جهانی مشمول سیستم کدگذاری است، هیچ سیستم کدی برای محصولات حلال وجود ندارد، بنابراین اطلاعات واقعی و اصلی برای بخش حلال وجود ندارد.

وی گفت: ما نمی دانیم کدام محصول در کدام کشور تولید، صادر و یا وارد شده است.

«ریاض سوسی»، دستیار دبیرکل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی تاکید کرد که باید همکاری جدیدی بین سازمان همکاری اسلامی و این موسسه ایجاد شود.

سوسی گفت: استانداردهای حلال را می توان با اطمینان از اینکه این برند توسط همه مصرف کنندگان حلال به رسمیت شناخته شده و شرکت های کوچک و متوسط ​​از این برند استفاده می کنند، ارتقاء داد.

علی اردوموش، معاون اجرایی هیئت بازار سرمایه ترکیه نیز طی سخنانی در کارگاهی که روز جمعه برگزار شد، گفت انتظار می‌رود حجم بخش مالی اسلامی تا پایان سال ۲۰۲۳ به ۳.۲۵ تریلیون دلار برسد.

کد خبر 1735431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha