بانک‌های خراسان جنوبی برای جذب منابع ریالی صندوق توسعه ملی فعال شوند

میرمحمد صادقی با اشاره به جذب بیش از ۷۰ درصد منابع سپرده‌گذاری صندوق توسط بانک‌های عامل، گفت: بانک‌های خراسان جنوبی برای جذب بیشتر از منابع ریالی صندوق توسعه ملی فعال شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علیرضا میرمحمد صادقی، امروز عصر ( ۴ آذر) در دیدار با استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از اقدامات صندوق توسعه ملی سپرده‌گذاری ریالی است، اظهار کرد: صندوق  توسعه ملی هر ساله با توجه به ماده (۵۲) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)، نسبت به سپرده‌گذاری بخشی از منابع خود در بانک‌های سپرده‌پذیر اقدام می‌کند تا پروژه‌هایی در حوزه آب، کشاورزی، صنعت و گردشگری را تأمین مالی کند.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی گفت: براساس قانون سالانه حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان (همت) منابع در اختیار بانک‌ها قرار می‌دهیم

وی با اشاره به جذب بیش از ۷۰ درصد منابع سپرده‌گذاری صندوق توسط بانک‌های عامل، ادامه داد: بانک‌های برای جذب این منابع صندوق توسعه ملی مهلت ۹ ماهه داشتند.

میرمحمد صادقی بیان کرد: پرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی به شکل ریالی با عاملیت سپرده‌گذاری صندوق نزد بانک‌ها برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با بازپرداخت دو ساله و اجرای طرح‌های اقتصادی با بازپرداخت هفت ساله است و طرح‌هایی که از صندوق توسعه ملی وام می‌گیرند یک زمان مشارکت و ساخت، زمان تنفس، و موقع بازپرداخت اقساط دارند.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی گفت: در طی سال دو مرتبه برای جذب منابع ریالی صندوق توسط بانک‌ها فراخوان صادر می‌شود که نیاز بانک‌ها در نیمه دوم امسال حدود ۱۰ همت بود که از هفته پیش شروع به پرداخت کردیم.

وی با تأکید بر اینکه بانک‌های خراسان جنوبی باید برای جذب بیشتر از منابع ریالی صندوق توسعه ملی فعال شوند و طرح‌های اقتصادی استان را از قبل آماده داشته باشند، ادامه داد: ما در تقسیم تسهیلات ریالی صندوق دخالتی نداریم اما علاقمند هستیم  تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی بیشتر در مناطق محروم جذب شود.

میرمحمد صادقی با اشاره به ذخایر ۱۶۰ میلیارد دلاری این صندوق، گفت: منابع صندق توسعه ملی بودجه نیست که هزینه شود بلکه ما باید منابع صندوق را تبدیل به منابع زاینده و ماندگار برای نسل‌های آینده کنیم.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته منابع صندوق برداشت شد و اکنون که وضعیت بهتر است باید این منابع به صندوق بازگردانده شود، تأکید کرد: صندوق سه مأموریت صیانیتی، تثبیتی و توسعه‌ای بر عهده دارد.

کد خبر 1735535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha