به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در این مراسم با تسلیت ایام فاطمیه، فریضتین را عاملی بر اقامه و دوام دین عنوان کرد و بیان داشت: قرآن دستور میدهد هر فرد به اندازه تمکن خود در بحث اقامه دین گام بردارد.
وی در ادامه با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی که در آن به امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده، بیان داشت: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش با طرح موضوع امر به معروف و نهی از منکر نظارت مردم بر دولت و مردم بر مردم را بیان کرده، ولی غرب اکنون به این ضرورت پی برده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه اقامه امر به معروف و نهی از منکر سبب کاهش ناهنجاریهای اجتماعی میشود، تأکید کرد: در بحث فریضتین باید همه دستگاههای مسئول پای کار بیایند و ستاد امر به معروف نیز به تسهیلگری بپردازد.
دکتر طاهری آکردی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید مردمی شود و حتی نظارتها توسط آنها صورت گیرد، خاطرنشان کرد: باید فضای جامعه برای فردی که میخواهد در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... تخلف کند، ناامن شود.
وی تأکید کرد: ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر تنها به دنبال عفاف و حجاب نیستیم، بلکه در بحث دستگاهها ورود کرده و پیگیر مطالبات و مشکلات مردم هستیم. برای نمونه اکنون در نظام بانکی مردم گرفتار مشکلات فراوانی هستند، اینها منکر بوده و ستاد به دنبال حل این مشکلات است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل شوراها در دستگاهها را حائز اهمیت دانست و گفت: به ستادهای استانی نیز تأکید کردیم در بحث تشکیل شوراها فعالتر شده و حتما برای کارهای خود نیز پیوست فرهنگی در نظر بگیرند.
حجتالاسلام محمدرضا مبلغی، رئیس فراکسیون امر به معروف و نهی از منکر مجلس شورای اسلامی نیز فریضتین را در رأس ارزشها بیان کرد و خاطرنشان ساخت: امر به معروف و نهی از منکر مسیر انبیا و اهلبیت (ع) است.
وی دامنه امر به معروف و نهی از منکر را گسترده دانست و با بیان اینکه عفاف و حجاب یکی از این مسائل است، تأکید کرد: ضمن شناخت معروفات و منکرات، باید با زبان لین این موضوع را برای افراد یادآوری کرد.
در بخشی از این مراسم محمدحسین جعفری، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر دادسرای امنیت اخلاقی با اشاره به فرازهایی از نهج البلاغه گفت: روایات تأکید دارند که نسبت به فساد، منکر و گناهان فردی و اجتماعی بی تفاوت نباشیم.
وی ادامه داد: اگر به امر به معروف و نهی از منکر کم توجهی شود، قطعا به فرائض دیگر نیز کم توجهی خواهد شد. امیرمؤمنان (ع) در روایتی میفرمایند که تمام فرائض در برابر امر به معروف و نهی از منکر همانند قطرهای در برابر دریاست.
سرپرست دادسرای امنیت اخلاقی تهران، نخستین راه پیاده شدن امر به معروف و نهی از منکر را عمل کردن مدیران و مسئولان به فریضتین دانست و خاطرنشان کرد: آمر به معروف و ناهی از منکر باید خود الگو باشد.
در پایان این نشست، احکام آقایان محمدحسین جعفری، جلیل ثابتی، محمدرضا منعم به ترتیب به عنوان رئیس، جانشین و دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دادسرای امنیت اخلاقی تهران اعطا شد.
نظر شما