به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، برپایی نمایشگاه های کتاب یکی از فرصت های طلایی و مناسب برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و ایجاد انگیزه برای مطالعه است که در محله ها و شهرها با تلاش نهادهای فرهنگی و هنری انجام می شود.
کانون های مساجد در این عرصه پیشتاز هستند و برخی از این مراکز به صورت قوی و تعامل با انتشارات و مراکز عرضه کتاب وارد صحنه کار شده اند که دستاوردهای خوبی هم در خدمت رسانی و جذب مخاطب داشته اند.
کانون فرهنگی و هنری حجت ابن الحسن العسگری(ع) شهرستان فلاورجان در بین فعالیت های فرهنگی و هنری خود، امسال قطار نمایشگاهی کتاب را ایجاد کرده و مدارس ایستگاه های این جریان فرهنگی هستند.
بچه های کانون فرهنگی و هنری با حضور در مدارس منطقه و محله خود، نمایشگاه کتاب برپا کرده و فرصتی برای دیدن و خریدن کتاب شده اند.
عرضه کتاب در مدارس
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری حجت ابن الحسن العسگری(ع) شهرستان فلاورجان با اشاره به اجرای این طرح اظهارداشت: کتاب از کتافروشی و مراکز عرضه این محصولات تهیه شده و نمایشگاه هایی در سطح شهر برپا شده است.
هادی انصاری با بیان اینکه در مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه محله نمایشگاه کتاب برگزار شده است، تصریح کرد: هفته آینده این نمایشگاه را در مدرسه متوسطه پسرانه برپا خواهد شد.
وی ادامه داد: موضوع کتاب ها با توجه به سن دانش آموزان انتخاب شده و همین موضوع جذابیت و تنوع کتاب را برای گروه های سنی مختلف افزایش داده و دانش آموزان با کتاب غیر گروه سنی خود مواجه نیستند.
انصاری اضافه کرد: این طرح در ایجاد حال و هوای کتاب و مطالعه مفید بوده و با توجه به وجود زمان برای انتخاب و خرید کتاب، امکان مشاهده و تهیه کتب فراهم است.
تعامل کانون های مساجد با مدارس در توسعه فرهنگی
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فلاورجان با بیان اینکه همکاری های مشترک بین کانون های فرهنگی و هنری مساجد و مدارس وجود دارد، گفت: این تعاملات در عرضه خدمات فرهنگی مدارس و جذب به مسجد موثر بوده است.
سید الیاس صالحیان تقویت کیفیت و کمیت برنامه های فرهنگی و هنری را ارمغان این همکاری های مشترک بیان کرد و افزود: برپایی نمایشگاه کتاب توسط کانون حجت ابن الحسن یکی از جلوه های فعالیت های مشترک است.
وی ادامه داد: این دسته از فعالیت ها در دیگرکانون ها نیز وجود دارد و منفعت آن به مردم و به ویژه نسل جدید می رسد.
نوجوانان و جوانان مخاطبان اصلی کانون حجت ابن الحسن(ع)
خدمات کانون فرهنگی و هنری حجت ابن الحسن(ع) فراگیر بوده و همه اقشار از این خدمات استفاده می کنند اما نوجوانان و جوانان مخاطبان و بهره برداران اصلی این فعالیت ها محسوب می شوند.
گرچه این کانون روستایی بوده و محدوده خدمات آن کمتر از یک کانون شهری است اما به گونه فعالیت ها برنامه ریزی شده که کل روستا را پوشش دهد و مردم کمتر از عدالت فرهنگی رنج ببرند.
نیازهای فرهنگی و هنری روستا از طریق این کانون تامین شده که امکان توسعه آن با حمایت دستگاه های اداری، خیرین و عموم مردم وجود دارد.
نظر شما