به گزارش خبرگزاری شبستان علی بهادریجهرمی در برنامه «روایت دانشجو، دانشجو اینبار در قاب جامعه» که ظهر امروز، دوشنبه ۱۳ آذر در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: قدر فضای دانشجویی را بدانید. رئیسجمهور بر این باور است که تعامل مستمر دولتمردان با دانشگاهها سبب شکلگیری یک چرخه سازنده میشود و این چرخه، رشد ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه دولتمردان در این چرخه تعاملی دانشگاه و دولتمردان مورد نقد و ارزیابی قرار میگیرند، گفت: دولتمردان مورد نقد جامعه نخبگانی دانشگاهیان قرار میگیرد و میزان موفقیت مورد ارزیابی قرار میگیرد.
سخنگوی دولت ادامه داد: چرخه تعاملی نه تنها موجب ارزیابی دولتمردان میشود بلکه سبب میشود که دانشجویان در معرض مباحث روز قرار گیرند. جنس دانشجو از جنس استقلال و آزادی است و به خوبی مطالب را نقد میکنند.
بهادریجهرمی گفت: رفتوآمد دولتمردان به دانشگاه موجب ارتباط دانشگاه با صنعت و دیگر بخشهای دولتی میشود. در چنین رفتوآمدهایی دانشجویان متوجه مسائل روز میشوند و آن را بزای جامعه قابل بهرهبرداری میکنند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه تعامل دولتمردان با دانشگاه سبب میشود جامعه حرفها را از زبان دانشجویان بشنود، اظهار کرد: قدر برگزاری جلساتی از جنس این جلسه را بدانیم. جلساتی از این دست از این دست سبب شکلگیری رشد چهارجانبه میشود؛ یعنی به «رشد جامعه»، «رشد دانشگاه و دانشجو»، «پیگیری مطالبات جامعه» و «نقد و ارزیابی دولتمردان» کمک میکند.
دانشجو، موذن جامعه است
وی با بیان اینکه ۷۰ سال از جنبش دانشجویی دانشجویان دانشگاه تهران در ۱۶ آذر میگذرد، اظهار کرد: فضای دانشگاهی یک فضای شجاع، مستقل و دقیق است و دانشجویان را میتوان نماینده واقعی صدای مردم ایران برشمرد. بر مبنای این ویژگیها، رئیسجمهور از فضای دانشگاهی و جلسات دانشجویی به عنوان فرصت اعتلا و رشد یاد میکند.
بهادری جهرمی با بیان اینکه دانشجو همواره در کانون توجه قرار دارد، اظهار کرد: سخن «دانشجو موذن جامعه است» توسط شهید بهشتی درباره دانشجویان نقل شده است. دانشجویان میتوانند مطالب را به صورت ارزیابیشده به گوش مسئولان برسانند. امیدوارم که از فرصتهای برگزاری جلسات دانشجویی استفاده کنیم.
سخنگوی دولت با بیان اینکه هنگامی که رسالت خود را به عنوان سخنگوی دولت آغاز کردم، رئیسجمهور به من توصیهای کرد؛ اظهار کرد: وی از من خواست که فقط سخنگوی مردم نباشم بلکه نماینده و وکیل مردم در دولت باشم.
حمایت دولت از مردم غزه
سخنگوی دولت سیزدهم با بیان اینکه حدود ۵۰ روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونسیتی علیه مردم مظلوم غزه میگذرد، گفت: هیچ فرصت و عرصهای نبوده است که امکان بهرهبرداری حقوق مردم غزه وجود داشته و دولت مردمی نسبت به آن بیتوجهی کرده باشد.
وی ادامه داد: رئیسجمهور طی مکاتبات، تماسها، مذاکرات و نماسهای فشرده با سران کشورها از حقوق مردم فلسطین حمایت کرده است. اجلاس کشورهای اسلامی برگزار شد؛ طی این اجلاس، رئیسجمهور با ۱۰ مسئول از کشورهای حاضر در اجلاس دیدار کرد و این در حالی است که دیدارهای دیپلماتیک از اصول و شرایط خاصی تبعیت میکند.
بهادری جهرمی اظهار کرد: در ارتباط با حقوق فلسطین میتوان به اجلاس «اکو» اشاره کرد. اگرچه این اجلاس یک اجلاس اقتصادی است؛ اما این اجلاس به تریبونی برای حمایت از مردم غزه تبدیل شد.
وی با بیان اینکه وزرای دولت در دیدارهای دیپلماتیک خود با همتایان خود در سایر کشورها بر حقوق مردم فلسطین تاکید میکنند، افزود: به طور مثال وزیر امور خارجه، وزیر گردشگری، وزیر آموزش پرورش در دیدار با همتایان خود بر موضوع فلسطین از منظر حوزه تخصصی خود تاکید میکنند.
سخنگوی دولت سیزدهم با بیان اینکه دولت با توجه به رویکرد عدالت در قانون اساسی به مسائلی مانند «عدالتطلبی»، «بازگشت به مردم» و «ترویج مسائل اخلاقی و فرهنگی» توجه میکند، گفت: ایجاد فضای دوقطبی نامناسب است. رویکرد دولت سیزدهم مانند دولتهای گذشته نیست و در جهت متلک انداختن به مخالفان و نشنیدم صدای منتقدان گام برنمیدارد. صداهای مختلف در دولت شنیده میشود.
بهادری جهرمی با بیان اینکه دولت به موضوع عدالت آموزشی توجه میکند، گفت: توجه به عدالت آموزشی در دولت سیزدهم مصداقهای متعددی دارد. به طور مثال، حدود ۲ هزار مدارس کانکسی به مدارس ساختمانی تبدیل شدند و همچنین صدور مجوز جذب معلم در استانهای محروم از دیگر اقدامات دولت در جهت تحقق عدالت آموزشی است.
وی با بیان اینکه مدارس استعداد درخشان فقط در شهرهای بزرگ و مراکز استان وجود داشت، گفت: بیش از ۲۰ مدرسه استعداد درخشان در شهرهای کوچک و محروم ساختهایم که ریشه در توجه دولت به عدالت آموزشی دارد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه حمایت از ۵ دهک پایین جامعه به هنگام ثبتنام در مدارس استعداد درخشان بخشی دیگر از توجه دولت به حوزه عدالت آموزشی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه مدارس استعداد درخشان در هنگام ثبتنام مبلغی را دریافت میکنند و اگر امکان این مبلغ توسط خانوادههای ۵ دهک پایین جامعه وجود نداشته باشد با دستور رئیسجمهور و از محل منابع دولتی مبلغ ثبتنام پرداخت میشود. با توجه به این شرایط، میزان ثبتنام افراد عضو خانوادههای ۵ دهک پایین جامعه در مدارس استعداد درخشان افزایش یافته است.
بهادری جهرمی گفت: ارائه کتب و لوازمالتحریر به افراد محروم با کمک نهادهای انقلابی و ارائه آموزش مجازی با هدف ارتقاء سطح کیفیت آموزش در مناطق محروم از دیگر برنامههای عدالت آموزشی دولت است.
وی با بیان اینکه سبد سلامت غذایی دانشآموزان در کانون توجه دولت قرار دارد، گفت: توزیع شیر رایگان در مناطق محروم از دیگر رویکردهای دولت در حوزه عدالت آموزشی است.
نظر شما