حجتالاسلام سهرابی در گفتگو باخبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد بیان کرد: مسجد باید به مرکز و محل ثقل مردم در محلات تبدیل شود تا بتواند نقش اساسی و مهم خود را ایفا کند.
امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) گفت: هرجا مسجد فعال و قوی بوده مشکلات آن محله نیز کم بوده و بر همین اساس و با همین اعتقاد مسجدی که سال ها در آن بسته بود را بازگشایی کردم.
وی افزود: در روزهای نخست تنها بودم و حتی تنها نماز اقامه میکردم اما بعد از چند روز کم کم تعداد نمازگزاران به یک نفر و بعد چند نفر رسید.
شناسایی آسیب های محله
حجتالاسلام سهرابی تصریح کرد: گام بعدی شناسایی آسیب های محله و تلاش برای رفع آن بود و توانستیم با رصد وضعیت محله متوجه شویم که اعتیاد و سرقت مهم ترین آسیب این منطقه است.
وی بیان کرد: ارتباط و دوستی با همه اجزای محله مخصوصا معتادها در دستور کار قرار گرفت تا بتوانیم آنها را در کنار خود نگه داشته و کاری کنم نسبت به من موضع نداشته باشند.
امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) با بیان اینکه اصلی ترین کار وی حل مشکل اعتیاد در این محله با محوریت مسجد بود، گفت: برای فراهم کردن زمینه ترک اعتیاد در این محله با دستگاه های مختلفی از جمله دستگاه قضا، بهزیستی و کمیته امداد مذاکره کرده و آنها با خود همراه کردم.
پیگیری همه جانبه
وی افزود: برای ترک اعتیاد بیماران باید سه فرآیند هزینه کمپ برای ترک، وضعیت خانواده این افراد در وقتی که این بیماران در کمپ هستند و سپس شغل و وضعیت درآمد این افراد بعد از ترک برنامه ریزی و اجرا می شد و این سه دغدغه اصلی بود که توانستیم آن را برطرف کنیم.
حجت الاسلام سهرابی اظهار کرد: با همراهی دستگاه قضا و دستگاههای دیگر هزینه کمپ ترک اعتیاد برای معتاد رایگان شد و کمیته امداد نیز تامین بخش اعظمی از هزینه های زندگی خانواده را در زمانی که فرد در کمپ است، را متقبل شد.
شبکه سازی امامان محله
وی گفت: با همکاری بانک ها و برخی دستگاهها مانند شهرداری توانستیم زمینه اشتغال زایی، کارآفرینی و حتی اشتغال برخی از این افراد بهعنوان نیروهای خدماتی و کارگر را بعد از ترک اعتیاد فراهم کنیم. با این برنامه ریزی و همراه کردن دستگاهها توانستیم با محوریت مسجد ۸۰ نفر از معتادان کوی بهار را که جمعیت زیادی نداشت اما تعداد بیماران درگیر اعتیاد بسیار زیادی داشت را ترک دهیم.
امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی (ع) افزود: این اقدام باعث شد تا اماممحله های دیگر نیز برای ترک معتادان محله خود به ما مراجعه کنند و امروز به لطف خدا نزدیک به ۴۰۰ نفر را درمان کرده و به آغوش جامعه بازگرداندیم.
پایان پیام/
نظر شما