استقبال نماینده مسلمان آمریکا از حکم دیوان کیفری بین المللی درباره بازداشت نتانیاهو و گالانت

«رشیده طلیب» نماینده مسلمان فلسطینی تبار کنگره آمریکا از حکم دیوان کیفری بین المللی برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» استقبال کرد و گفت: مدت‌هاست که منتظر این تصمیم بودیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از عربی۲۱، «رشیده طلیب» نماینده کنگره آمریکا از تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی برای دستگیری «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ پیشین اسرائیل استقبال کرد و گفت: نتانیاهو و گالانت باید دستگیر و به دیوان کیفری بین‌المللی تحویل داده شوند.

 طلیب، نماینده کنگره فلسطینی تبار مقیم آمریکا در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: حکم دستگیری صادر شده علیه نتانیاهو به دلیل جنایات جنگی است که در غزه مرتکب شده است. تصمیمی است که مدت ها در انتظار آن بودیم.

 وی افزود: این تصمیم نشان می دهد که دوران حکومت آپارتاید اسرائیل که بدون پاسخگویی گام برداشته است، به پایان رسیده است.

این نماینده آمریکا گفت: ایالات متحده در سال گذشته بیش از ۱۸ میلیارد دلار به اسرائیل کمک نظامی کرد و اکنون همه می دانند که اسرائیل در جنایت جنگی از سلاح‌های آمریکایی استفاده کرده است.

طلیب ژوئیه گذشته به سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا اعتراض کرد و او را مسئول نسل کشی نوار غزه دانست.

طلیب در حین سخنرانی نتانیاهو، کوفیه و پرچم فلسطین را بر تن کرد و پلاکارد سیاه و سفیدی را برافراشت که در یک طرف آن عبارت «جنایتکار جنگی» و در طرف دیگر «مجرم نسل کشی» نوشته شده بود.

طلیب طی چند روز گذشته از آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده خواسته بود که به دلیل نقض قوانین فدرال مبنی بر منع مسلح کردن ناقضان حقوق بشر، استعفا دهد.

 این در حالی است که ایالات متحده به ارایه ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به اشغالگران اسرائیلی ادامه می دهد که علیه فلسطینی‌ها استفاده می شود که منجر به شهادت یا زخمی شدن بیش از ۱۵۰ هزار نفر در غزه شد.

طلیب در سخنانی در مقابل مجلس نمایندگان آمریکا در واشنگتن تاکید کرد که بلینکن به گمراه کردن کنگره ادامه داده و باید استعفا دهد.

روز پنجشنبه(یکم آذر) دیوان کیفری بین‌المللی دو حکم بازداشت بین‌المللی علیه نتانیاهو و گالانت را به اتهام «ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت» در جریان جنگ نسل‌کشی مداوم غزه صادر کرد. صدور این حکم با واکنش متفاوت مقامات بین المللی روبه رو شد.

کد خبر 1791650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha