به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، کانون فرهنگی هنری طاها در مسجد امام صادق(ع) یکی از مساجد مجهز استان به سالن ورزشی، کتابخانه و سالن مطالعه است که توانسته است با اجرای برنامه های متعدد فرهنگی، هنری و ورزشی زمینه جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مسجد را فراهم کند.
مسجد امام جعفر صادق(علیه السلام) محله انصاریه زنجان در سال ۱۳۷۹ در مساحت ۴۸۰ مترمربع و زیربنای ۱۳۵۰ مترمربع احداث شد، زیرزمین این مسجد برای فعالیتهای ورزشی اختصاص یافته که خواهران و برادران در رشتههای ورزشی مختلف در باشگاه مسجد شرکت میکنند.
کانون فرهنگی و هنری طاها در سال ۱۳۸۳ تاسیس شد و ۱۵۰ مترمربع مساحت بخش فوقانی از مسجد امام جعفر صادق(علیه السلام) را به خود اختصاص داد و به عنوان یکی از کانونهای فعال در زنجان مطرح میباشد.
ضلع شمال شرقی قسمتی از زیرزمین مسجد به پایگاه بسیح اختصاص یافته است و در طبقه فوقانی مسجد نیز محلی به عنوان کتابخانه و فعالیتهای کانون فرهنگی و هنری طاها در نظر گرفته شده است.
مسجد امام جعفر صادق(ع) زنجان با مشارکت اهالی محل خیریه ای را در سال ۹۷ راه اندازی کرد تا از این طریق بتواند دست یاری به سوی نیازمندان دراز کند و از طریق تهیه جهیزیه و اهداء کمک هزینه ازدواج زمینه ازدواج زوج های متعددی را فراهم کرده است.
روح اله محمدی، مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری طاها در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: کانون فرهنگی طاها یکی از کانونهای فعال در تمام فصول سال است و برای رده های سنی کودکان و نوجوانان برنامه های متعددی اجرا می کند.
وی با یادآوری اینکه در جوار این مسجد مدرسه برادران پرویزی واقع و همین فرصت مناسبی برای پیوند دانش آموزان با مسجد فراهم ساخته است، تصریح کرد: با همکاری کادر مدرسه در طول فصل مدرسه، از دانش آموزان دعوت می شود تا در نمازهای جماعت مسجد شرکت کنند.
محمدی با بیان اینکه در مناسبت های مختلف سال نیز از ظرفیت این مدرسه برای شرکت دانش آموزان در برنامه های مسجد استفاده می کنیم، گفت: یکی از موضوعات مورد تاکید ما بحث دعوت دانش آموزان به اقامه نماز است که در این زمینه نیز موفقیت هایی کسب شده است.
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری طاها ادامه داد: تلاش می کنیم تا تمام برنامه هایی که در مسجد با مشارکت دانش آموزان اجرا می کنیم به وقت نماز ختم شود و نماز جماعت را با حضور گسترده دانش آموزان در مسجد اقامه می کنیم.
وی با یادآوری اینکه مساجد می توانند بازوی تربیت اخلاقی و معنوی برای مدرسه محسوب شوند، افزود: از اینرو لازم است بین مسجد و مدرسه پیوند ساختاری و نهادی برقرار شده و این دو نهاد مهم تربیتی با کمک و یاری یکدیگر به برنامه ریزی و اقدام مشترک در ترویج و دعوت دانش آموزان به نماز بپردازند.
محمدی با اشاره به اینکه طرح پیوند مسجد و مدرسه فرصت مناسبی برای اجرای برنامه های تربیتی فراهم کرده است، ادامه داد: در کنار اجرای برنامه های تربیتی در مسجد، دانش آموزان در گردش های علمی که توسط مسجد و مدرسه برنامه ریزی شده است شرکت می کنند تا خاطره خوبی در اذهان بچه ها از مسجد برجای گذارد.
وی ادامه داد: در برخی موارد نیز کادر کانون طاها در مدرسه برادران پرویزی حاضر می شود و مباحث تربیتی و اعتقادی برای دانش آموزان بیان می گردد.
مدیرکانون فرهنگی هنری طاها در پایان خاطرنشان کرد: تمام برنامه هایی که با مدیریت مسجد و مدرسه اجرا می شود با هدف حضور پرشور دانش آموزان در مدرسه و اقامه نماز جماعت است.
نظر شما