اله ویردی، رئیس دانشگاه فرهنگیان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: سی امین اجلاسیه نماز بر نسل نو با تاکید بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه تمرکز دارد و در این بین نقش دانشگاه ها بالاخص دانشگاه فرهنگیان مهم است.
وی با یادآوری اینکه دانشجومعلمان به عنوان معلمان آینده این نظام دردانشگاه فرهنگیان تربیت می شوند،تصریح کرد: هر یک از این دانشجو معلمان به مدت ۳۰ سال با دانش آموزان همراه خواهند بود و نقش سازنده ای در تربیت آینده سازان نظام دارند.
اله ویردی با یادآوری اینکه شرایط امروز جامعه قابل مقایسه با دوران قبل نیست و فرزندان علاوه بر خانواده از رسانه و جامعه الگوپذیر هستند، خاطرنشان کرد:از اینرو لازم است تا ارکان موثر در الگوپذیری فرزندان شناسایی و از ظرفیت آنان استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر ارائه دروس آکادمیک و توجه به محتوای دروس دردانشگاه ها باید به وظیفه تربیتی نیز توجه شود، تصریح کرد: لازم است در دانشگاه ها، ساعات فراقت از تحصیل یا فوق برنامه را به مسائلی اختصاص دهند که جزو موضوعات دینی ما است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان از نماز به عنوان یکی از موضوعات مهم در دین مبین اسلام یاد کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان زنجان در آستانه سی امین اجلاس سراسری نماز دوره های آموزشی با موضوع نماز برای دانشجومعلمان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در این دوره آموزشی روش های نوین جذب نسل نو به نماز به شرکت کنندگان ارائه شد، تصریح کرد: از آنجائیکه این اجلاسیه به حلقه های میانی یعنی خانواده، مدرسه و دانشگاه تاکید دارد، با بهره گیری از ظرفیت اساتید معارف و حوزه های علمیه راهکارهای دعوت نسل نو به نماز برای دانشجومعلمان تبیین شد.
اله ویردی با یادآوری اینکه در برنامه های فوق برنامه همه دانشجویان شرکت نمی کنند، افزود: از اینرو لازم است تا درسی با موضوع نماز در سرفصل های آموزشی دانشگاه فرهنگیان گنجانده شود تا تمام دانشجویان در رشته های الهیات، زبان، آموزش ابتدایی، امور تربیتی و مشاوره با فرهنگ ترویج نماز آشنا شوند.
به گفته وی، هر یک از دانشجومعلمان اگر بتوانند با راهکارهای دعوت نسل نو به نماز آشنا شوند در مرحله نخست از خانواده و در مرحله بعدی دانش آموزان مدارس را به نماز دعوت خواهند کرد.
نظر شما