لزوم تلفیق فعالیت‌های ورزشی و تربیتی

ستاری فرد گفت: امروز آموزش و پرورش نیاز به تبیین دقیق فعالیت‌ها و مشارکت دستگاه‌های مختلف برای انجام مؤثر ماموریت‌های مربوطه رادارد بنابراین مجمع عمومی سالانه فدراسیون ورزش دانش‌آموزی به عنوان بزرگترین و مؤثرترین در رشد و اعتلای ورزش قهرمانی در رشته‌های مختلف برگزار می‌کند و با نظر به نقش تربیتی و تلطیف فعالیت‌های ورزشی و تربیتی با هم ماموریت و جایگاه این نهاد ورزشی را دو چندان می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، صادق ستاری‌فرد امروز چهارشنبه (۶دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: مانع اصلی رشد و توسعه ورزش دانش‌آموزان عدم پیش‌بینی زیرساخت ورزشی مناسب است.

سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به طرح شهید سلیمانی در مناطق کم برخوردار گفت: در قالب طرح شهید سلیمانی ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در مدت ۱۸ ماه در کشور ایجاد شده است که تحول بزرگی است.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح سلیمانی این سرانه به ازای هر دانش‌آموز از ۴۰ به ۴۱ صدم متر مربع ارتقا داد، تصریح کرد: با توجه به اینکه سرانه فضای ورزش دانش‌آموزی نسبت به میانگین سرانه فضای ورزشی در کشور نصف است، خراسان رضوی و مشهد به واسطه وجود مضجع شریف امام رضا (ع) یکی از استان‌های دارای جاذبه معنوی و آثار تربیتی برای برگزاری مسابقات دانش‌آموزی است.

ستاری فرد با بیان این مطلب که صرفاً در خراسان رضوی در قالب طرح شهید سلیمانی ۱۳۰ چمن مصنوعی افتتاح شد، گفت: هم اکنون ۱۷ هزار و ۸۰۰ کانون ورزش دانش‌آموزی به عنوان سرمایه‌های ورزش دانش‌آموزی در کشور مشغول فعالیت هستند، همچنین ۷هزار مجموعه ورزشی در سراسر کشور دایر و ۳۵ رشته فدراسیون‌های ورزشی در حوزه دانش‌آموزی فعالند.

وی اظهار کرد: ما می‌گوییم که امروز آموزش و پرورش نیاز به تبیین دقیق فعالیت‌ها و مشارکت دستگاه‌های مختلف برای انجام مؤثر ماموریت‌های مربوطه رادارد بنابراین مجمع عمومی سالانه فدراسیون ورزش دانش‌آموزی به عنوان بزرگترین و مؤثرترین در رشد و اعتلای ورزش قهرمانی در رشته‌های مختلف برگزار می‌کند و با نظر به نقش تربیتی و تلطیف فعالیت‌های ورزشی و تربیتی با هم ماموریت و جایگاه این نهاد ورزشی را دو چندان می‌کند.

ستاری فرد در خصوص فدراسیون ورزش دانش‌آموزی نیز تاکید کرد: فدراسیون هیچ کمک و اعتباری از وزارت ورزش و جوانان دریافت نمی‌کند، درصورتی که در این زمینه نیاز داریم.

وی با اشاره به توجه ویژه دولت به ورزش دانش‌آموزی طی ۲ سال گذشته بیان کرد: در ادامه این حمایت‌ها در قانون برنامه هفتم توسعه کشور تأمین نیروی انسانی، توسعه و تجهیز حوزه ورزش دانش‌آموزی تأکید شده است، بر این اساس از ابتدای برنامه هفتم سالانه حدود پنج هزار میلیارد ریال به این بخش اختصاص داده می‌شود.

سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درپاسخ به سؤال خبرنگاران با اشاره به اینکه فدراسیون از نظر مخاطب گستردگی فراوانی دارد و ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در رده‌های سنی مختلف کشور عضو آن هستند، ادامه داد: این نهاد همچنین از جهت تعدد و تنوع رشته‌های ورزشی۳۰ هزار معلم تربیت بدنی را در اختیار دارد که ضرورت توجه به فدراسیون را نمایان می‌کند.

وی تصریح کرد: ورزش قوی عنوانی است که ازتأکیدات مقام معظم رهبری است وشناسایی دانش‌آموزان دارای ویژگی‌ها و استعدادهای خاص ورزشی موجب پشتیبانی از ورزش ملی و قهرمانی می‌شود این درحالی است که برگزاری مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ورزش دانش‌آموزی در مشهد برای نخستین بار در کشور به میزبانی مشهدالرضا با رویکرد جنبه‌های معنوی و اثرگذاری آن انجام شده است.

ستاری فرد خاطرنشان کرد: خراسان رضوی از جهت ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی موجود از نقاط تمرکز فدراسیون در اجرای برنامه‌ها می‌باشد، معمولاً مشهد در تابستان میزبان برگزاری مسابقات ورزشی مختلف است که تلفیق ورزش و معنویت را با خود به همراه دارد.

پایان خبر

کد خبر 1741218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha