60 درصد از مسلمانان برزیل اسلام هراسی را پس از جنگ غزه تجربه کرده‌اند

نتایج نظرسنجی اخیر گروه مردم‌شناسی در زمینه‌های اسلامی و عربی در برزیل نشان می‌دهد که تقریبا ۶۰ درصد از مسلمانان این کشور، ناشکیبایی مذهبی و اسلام هراسی را  در دو ماه اخیر تجربه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «الجزیره»، نتایج نظرسنجی اخیر در برزیل نشان می‌دهد که تقریبا ۶۰ درصد از مسلمانان این کشور، ناشکیبایی مذهبی و اسلام هراسی را  در دو ماه اخیر تجربه کرده‌اند.

 این نظرسنجی که توسط گروه مردم‌شناسی در زمینه‌های اسلامی و عربی؛ سازمانی مستقر در دانشگاه سائوپائولو منتشر شد، حاکی از آن است که گزارش‌های آزار و اذیت مسلمانان برزیل از زمان آغاز جنگ در سرزمین‌های اشغالی گسترده‌تر شده است.

پروفسور «فرانسیروسی باربوسا»  که سرپرستی این نظرسنجی از ۳۱۰ مسلمان برزیلی را بر عهده داشت، در این باره گفت: بسیاری از شرکت کنندگان در این نظرسنجی از آغاز جنگ غزه تا کنون توهین‌هایی دریافت کرده اند که منعکس کننده تنش علیه مسلمانان در بسیاری از نقاط جهان به دلیل تبلیغات منفی رسانه‌ها و دولتمردان ضد اسلامی است.

این نظرسنجی که به صورت آنلاین انجام شد، همچنین نشان داد که بسیاری از پاسخ دهندگان برای اولین بار، اسلام هراسی را در برزیل تجربه کرده‌اند.

باربوسا گفت: حدود ۶۰ درصد از پاسخ‌دهندگان تایید کردند که تبعیض را چه در رسانه‌های اجتماعی و چه در محل کار یا مکان‌های عمومی متحمل شده‌اند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که به ویژه زنان مسلمان بیشتر از مردان در دو ماه اخیر، ناشکیایی مذهبی را تجربه کرده‌اند.

اخیرا ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد شخصی در حومه «سائوپائولو» به سمت یک زن مسلمان رفت و روسری را از سر او کشید. این ویدئو در کانون توجه ملی قرار گرفت و حتی در خبرگزاری هایی مانند «سی ان ان» برزیل منتشر شد.

در یک گزارش دولتی که در ماه ژوئیه منتشر شد، آمده بود که ناشکیبایی مذهبی بیشتر در مورد افراد با منشاء آفریقایی رخ می دهد، اما بر افراد بومی، مهاجران و نوکیشان از جمله مسلمانان و یهودیان نیز تاثیر می‌گذارد.

برزیل یک کشور عمدتا مسیحی است و حدود ۱۲۳ میلیون کاتولیک در آن بیش از هر کشور دیگری در جهان زندگی می‌کنند.

اما جمعیت مسلمان نیر قدمت دیرینه‌ای در این کشور دارند و سرشماری‌های اخیر نشان می‌دهد که حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسلمان در برزیل زندگی می‌کنند.

کد خبر 1741900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha