به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ۵۰نفر از دبیران کل احزاب و فعالان سیاسی از جناح های مختلف در جلسه ای ۱۵۰ دقیقه ای با رئیس جمهور، دغدغه های خود را مطرح کردند.
مجید انصاری در این دیدار گفت: برخی فرصت نکردند در انتخابات اخیر ثبتنام کنند.
انصاری ضمن بیان دغدغه های اقتصادی به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات اشاره کرد و افزود: به بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات توجه شود.
زهره الهیان از دیگر افراد حاضر در این نشست با اشاره به جایگاه احزاب، گفت: زنان در مسائل مختلف به خصوص بحث انتخابات و مسائل سیاسی نقش موثری دارند.
بادامچیان با بیاناینکه گام دوم انقلاب باید گام تحول باشد، تأکید کرد: مسائلی مانند دریافت مالیات از طلا فروشیها باید شفافسازی و اطلاعرسانی دقیق شود.
علی مطهری نماینده سابق مردم تهران در مجلس نیز با اشاره به اینکه رئیسجمهور مسئول اجرای قانون اساسی است، نکاتی را پیرامون این موضوع مطرح کرد.
مسائل و موضوعات اقتصادی نیز از دیگر مسائلی بود که علی مطهری به آن اشاره کرد و گفت: باید برای رفع مسائل اقتصادی مردم تلاش کرد.
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری نیز، از رئیسجمهور برای حضور در همایش خانه احزاب که ۲۱ دی ماه برگزار خواهد شد، دعوت کرد.
روحالامینی نیز در این نشست به افزایش قیمت اینترنت در روزهای اخیر اشاره کرد.
علی ربیعی از اعضای کابینه دولت روحانی نیز در این نشست خطاب به رئیسجمهور گفت: در شرایطی که سرمایه اجتماعی کم شده بود کار را شروع کردید، ما خواهان موفقیت و پیروزی شما هستیم و کمکی هم از دستمان بر بیاید، انجام میدهیم.
محسن هاشمی نیز در ادامه جلسه با تأکید بر لزوم ریشهکن کردن فقر گفت: در گذشته هر کاری کردیم که بتوانیم در قالب خانه احزاب با آقای روحانی جلسه داشته باشیم، موفق نشدیم، وی از رئیسجمهور برای برگزاری این نشست تشکر کرد.
حسین مرعشی نیز درخصوص مسائل اقتصادی و سیاسی مطالبی بیان کرد.
صادق محصولی در این جلسه گفت: برخی از دوستان میگویند مردم ناامید هستند، اما چه کسانی این ناامیدی را ایجاد کردند، با سیاهنمایی هر روز مردم را مأیوس میکنند، بعد میگویند مشارکت باید بالا برود.
ابطحی نیز در این نشیت گفت: یک عده قهر هستند و باید کمک کنیم برگردند.
در ادامه حمید رسایی با اشاره به حماسه ۹ دی، تأکید کرد: اگر رهبری سال ۸۸ که آن همه اختلاف بین آرای نامزدها وجود داشت، از رأی مردم صیانت نمیکردند، در انتخابات بعد از آن آقای روحانی هم نمیتوانست با اختلاف کمی که در آرا بود، رئیسجمهور شود.
محمد هاشمی نیز در این نشست تأکید کرد: باید از سرمایههای گذشته نظام استفاده شود و باید کاری کنیم که آنها مردم را به حضور در انتخابات دعوت کنند.
غلامعلی حداد عادل نیز در این نشست گفت: مانند دوران جنگ که بر روی جنگ اختلاف نداشتیم، امروز هم باید کمک کنیم تا انتخابات پرشور برگزار و مسائل و مشکلات حل شود.
همه ماموریت داریم امید ایجاد کنیم
آیتالله رئیسی، رئیسجمهور پس از استماع فعالان سیاسی و دبیران کل احزاب، با اشاره به نقش احزاب و مشارکت گفت: همه مأموریت داریم امید ایجاد کنیم، باید تلاش کنیم دشمنان را ناامید کنیم.
رئیسی افزود: باید کارهای مثبت گفته شود، مهم نیست به نام ما باشد، ولی باید کارهای خوب که انجام شده برای مردم بیان شود.
رئیسجمهور تأکید کرد: سال گذشته و در اغتشاشات شاهد هجمه دشمنان علیه تمام کسانی بودیم که خود را در داخل نظام تعریف میکردند و آنها به هیچکس رحم نکردند.
آیت االله رئیسی خاطرنشان کرد: دولت نقدپذیر است و از راهکارها حمایت میکند.
نظر شما