خبرگزاری شبستان/ اراک:
اجرای طرح «لشکر فرشته ها» با محوریت تجلیل از خانواده های قرآنی از برنامه های ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است که در دستور کار کانون های تخصصی خواهران قرار گرفته است.
در این طرح کانون تخصصی خواهران مجری شناسایی و ثبت حداقل یک خانواده قرآنی در سامانه بچههای مسجد و تجلیل از این خانوادهها هستند،که این طرح از ایام والادت با سعادت حضرت زهرا (س) در سطح کانون ها آغاز شد و دیدار و تجلیل از خانوادههای قرآنی با محوریت تجلیل از مادر خانواده در دستور کار قرار گرفته است.
در این طرح خانوادهای که پدر و یا مادر حافظ کل باشند، خانوادههای دارای ۳ یا بیشتر حافظ کل یا ۲۰ جز قرآن باشند، خانوادهای که پدر و یا مادر و یا دیگر اعضای خانواده جزو رتبههای برتر استانی یا کشوری در مسابقات قرآن کریم باشند مورد تجلیل قرار می گیرند.
همچنین خانواده دارای فرزند خردسال حافظ ۲۰ جز یا کل قرآن، خانواده دارای حافظ روشندل یا معلولیت جسمی حرکتی، خانواده دارای مفسر، مترجم یا مبلغ قرآنی و خانوادهای که مجاهدانه در امر آموزش قرآن تلاش دارد نیز از دیگر شاخص های تقدیر در طرح لشکر فرشته ها هستند.
گفتنی است، در این طرح از خانواده واقف و خیر قرآنی در برگزاری برنامههای قرآنی، خانواده دارای هنرمند فعال در عرضه تولیدات فرهنگی و هنری قرآنی، خانوادهای که در شرایط ویژه از ظرفیت حداقلی استفاده مجاهدانه در امر فعالیت قرآنی دارد و خانوادهای که سه نسل در امر تعلیم قرآن هستند نیز تجلیل می شود.
تقدیر از خانواده قرآنی ذاکری به همت کانون تخصصی خواهران الزهرا(س)
همزمان با شب اول ماه مبارک رجب، در مراسمی از خانواده قرآنی زاکری به همت کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران روستای الوسجرد، ساوه تجلیل شد.
خانم سمانه ذاکری از فعالان قرآنی روستای الوسجرد ساوه است که فعالیت های گسترده ای در راستای آموزش و تبیین و ترویج فرهنگ قرآنی در روستا به ویژه در بین بانوان و کودکان و نوجوانان دارد.
این بانوی فعال قرآنی حافظ کل قرآن کریم است و داری سه فرزند که دختر بزرگ ایشان نیز حافظ جزء سی قرآن و دیگر فرزندان ایشان نیز در حال آموزش حفظ قرآن هستند.
این مربی قرآن با برگزاری کلاس های قرآنی در کانون و مسجد قرآن را به روش های جذاب به کودکان می آموزد و علاوه بر آن برای بانوان روستا نیز آموزش روخوانی و روانخوانی را برگزار می کند.
تجلیل از خانواده های قرآنی راهی برای گرایش نسل جوان به آموزش قرآن
مسئول کانون تخصصی خواهران الزهراء(س) روستای الوسجرد، با اشاره به اهمیت تبیین و ترویج فرهنگ و معارف قرآنی در جامعه گفت: کلاس های قرآنی با روش های نوین می تواند علاوه بر جذب جوانان به مسجد سبب ارتباط هر چه بیشتر افراد با معارف و فعالیت های قرآنی شود.
پروانه مینوئی با اشاره به اینکه شناسایی و تقدیر از خانواده های قرآنی سبب تشویق سایرین به قرائتو حفظ قرآن می شود، ادامه داد: قرآن چراغ هدایت و کلام نورانی پروردگار است که درس زندگی به ما می دهد.
تبیین فرهنگ قرآنی در جامعه ضروری است
حجت الاسلام علی شمس، امام جماعت مسجد جامع روستای الوسجرد ساوه، ضمن تبریک ماه مبارک رجب گفت: ماه های رجب، شعبان و رمضان ماه های پر خیر و برکتی هستند و تقدیر از خانواده قرآنی در آستانه ماه رجب بسیار مبارکت و با برکت است.
وی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ قرآنی در جامعه افزود: قرآن کریم درس زندگی برای بشریت و مایه انسجام و همدلی است و همه ما باید در سایه قرآن و اهل بیت(ع) باشیم.
حجت الاسلام شمس ضمن تقدیر از خانم شمس در انجام فعالیت های قرآنی در روستا گفت: امید است با تلاش های این بانوی فعال شاهد حافظ قرآن شدن اهالی روستا به ویژه نسل جوان و نوجوان باشیم.
گفتنی است در پایان این مراسم از این خانواده قرآنی با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد.
نظر شما