به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، محمد چگنی نژاد،مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: طرح لشکر فرشتهها از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه اجرا می شود و بر این اساس هر کانون تخصصی خواهران مجری شناسایی و ثبت حداقل یک خانواده قرآنی در سامانه بچههای مسجد و تجلیل از این خانوادهها است.
وی با اشاره به شاخص های مورد نظر در طرح لشکر فرشته ها برای شناسایی و تجلیل از خانواده های قرآنی مساجد، بیان کرد: خانوادههای دارای سه یا بیشتر حافظ کل یا ۲۰ جز قرآن، خانوادهای که پدر و یا مادر حافظ کل باشند، خانوادهای که پدر و یا مادر و یا دیگر اعضای خانواده جزو رتبههای برتر استانی یا کشوری در مسابقات قرآن کریم باشند از مؤلفههای گروه اول خانوادههای قرآنی هستند.
چگنی نژاد بیان کرد: دیگر مولفه ها شامل خانواده دارای فرزند خردسال حافظ ۲۰ جز یا کل قرآن، خانواده دارای حافظ روشندل یا معلولیت جسمی حرکتی، خانواده دارای مفسر، مترجم یا مبلغ قرآنی و خانوادهای که مجاهدانه در امر آموزش قرآن تلاش دارد، از دیگر شاخصها در تجلیل از خانوادههای قرآنی است.
وی بیان کرد: همچنین خانواده واقف و خیر قرآنی در برگزاری برنامههای قرآنی، خانواده دارای هنرمند فعال در عرضه تولیدات فرهنگی و هنری قرآنی، خانوادهای که در شرایط ویژه از ظرفیت حداقلی استفاده مجاهدانه در امر فعالیت قرآنی دارد و خانوادهای که سه نسل در امر تعلیم قرآن هستند، از دیگر شاخصهها در این تکریمها به شمار میرود.
مدیرستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به فعالیت 38 کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در استان لرستان، افزود: تاکنون با همراهی مدیران کانون های فرهنگی هنری تخصصی استان لرستان خانواده های قرآنی استان شناسایی شده اند.
گفتنی است، خانم فتحی مادر خانواده قرآنی شهرستان بروجرد، حافظ کل قرآن کریم و دارای رتبه های قرآنی در سطح شهرستان بروجرد، استان وکشور هستند.
نظر شما