«محمدتقی محمدیان» در گفتگو خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان به تغییرات ذائقه فرهنگی و جذابیت فناوری های نوین اشاره کرد و اظهارداشت: روش های سنتی و فعالیت های قدیمی قادر به ایجاد جذابیت برای نوجوانان و جوانان نخواهد بود و باید تغییرات رقم بخورد.
مدیرکل امور استانهای ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه بررسی و مطالعه زیست امروز جامعه برای بچه های مساجد و فعالان کانون های فرهنگی و هنری لازم است، افزود: برنامه های فرهنگی مساجد متناسب با زیست امروز جامعه باید بازآفرینی و نوآوری شده تا نسل جدید به این مراکز جذب بشوند.
وی ادامه داد: طرح های پیشنهادی و ابلاغی ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد متناسب با زیست امروز و هویت مساجد بوده که از جمله آن اوقات فراغت، مسجد پایگاه قرآن و رقابت بچه های مسجد است.
مساجد پناهگاه مردم هر محله
محمدیان با اشاره به کارکرد توحیدی، اجتماعی و ولایی مساجد گفت: کارکرد توحیدی این مراکز دینی همان فعالیت های عبادی و نماز بوده که از صدر اسلام تاکنون ادامه دارد.
وی با اشاره به کارکردهای اجتماعی مساجد، تصریح کرد: مسجد باید در هر محله پناهگاه مردم باشد و فعالیت های اجتماعی، خدماتی و حمایتی در این مراکز صورت می گیرد که نمونه بارز آن در دوران کرونا مشاهده شد.
مدیرکل امور استانهای ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور اضافه کرد: مراکز فرهنگی مسجد با بررسی و شناسایی ظرفیت ها و نیازهای محله، برای آن برنامه ریزی کنند و به محله پیرامونی خود خدمت کنند.
وی به کارکرد ولایی مساجد نیز پرداخت و اذعان داشت: عدالت طلبی و تقویت باورهای دینی و اجتماعی در این مراکز با بهره گیری از ظرفیت های فعال اساتید و محتواهای تولیدی انجام شود.
محمدیان خاطرنشان کرد: اعضای کانون های مساجد به توسعه فعالیت ها با طرح های نوین و جدید متناسب با روح مسجد توجه کنند که فعالیت های آن ها جذاب و اقبال عمومی را فرابگیرد.
نظر شما