جایزه جهانی اربعین بهانه‌ای برای بازگویی و بازخوانی گفتمان مقاومت است

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور گفت: مردم جهان در حال بیداری انسانی هستند. همه نسبت به جریان اشغالگر سؤال مطرح می‌کنند که این اشغال هفتاد ساله چه معنایی دارد. تمام مردم دنیا می‌گویند حکومت را باید دست مقاومت داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در آیین اختتامیه نهمین جایزه جهانی اربعین که در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حال برگزاری است، گفت: پیام اصلی اربعین، جهاد تبیین است. آنچه در اربعین پیش از همه رخ می‌نمود، جنگ شناختی بود. در صحرای کربلا کسانی که حضرت سید الشهدا(س) و فرزندان و اصحاب ایشان را به شهادت رساندند، به حسب ظاهر کافر نبودند بلکه اهل نماز و تهجد بودند. برخی به قصد قربت آمده بودند. دلیلش چیست؟ ابزار همیشگی زر و زور و تزویر متأسفانه دست به دست دادند و صحنه ای را آفریدند که حق جای خود را به باطل و باطل جای خود را به حق داد. در جنگ شناختی، روایت صحیح مهم است. این روزها تجربه جنگ شناختی را داشتیم. در جریان اغتشاشات دیدید که جای حق و باطل عوض شد.

وی افزود: امروزه در نبرد غزه، متأسفانه جریان مظلوم را جریان تروریسم معرفی می‌کنند و رسانه‌های غربی تلاش می‌‎کنند جای حق و باطل را عوض کنند. اما همان طور که در ماجرای کربلا این اتفاق نیفتاد، در ماجرای غزه نیز اتفاق نخواهد افتاد. امروز علی رغم تمام مظلومیت‌هایی که در ماجرای غزه در جریان است، شما می‌بینید که مردم جهان در حال بیداری انسانی هستند. همه نسبت به جریان اشغالگر سؤال مطرح می‌کنند که این اشغال هفتاد ساله چه معنایی دارد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابراز کرد: امروز تمام مردم دنیا می گوید حکومت را باید دست مقاومت داد و مقاومت جریان شناخته شده ای است. امروز ماجرای رویایی ایران با صهیونیست‌ها موجه جلوه داده شده است. در کنار این سختی‌هایی که هم در ماجرای عاشورا و جریانات مشابهش دیده ایم، پیروزی جریان حق، عنصر مشترک آنها بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور ادامه داد: اگر امام خمینی (ره) در جریان جنگ تحمیلی می‌فرماید جنگ نعمت است، منظور ایشان تخریب‌ها و شدائد نیست بلکه منظور این است که جریان حق از دل جریان باطل مشخص شد. امروز اگر مسئله مقاومت در سطح جهان پذیرفته شده است، همگی به خاطر جریان مقاومت و مظلومیتی است که در طی این ماجراها اتفاق می افتد. آنچه امروز در غزه اتفاق می افتد، گستره اربعین و عاشوراست. آنچه در نبرد غزه است، بازخوانی روایت مظلوم و ظالم و روایت حق و باطل است.

وی درباره دستاوردهای نبرد غزه گفت: اولین نکته این است که اذهان جهانی برای تغییر نظام بین الملل آماده شده است. اکنون اگر از ناتوانی لیبرال دموکراتی سخن بگوییم، پذیرفته شده است. امروز همه می‌فهمند هژمونی غربی و رسانه‌های آنان بازگوی حقیقت نیستند.

جایزه جهانی اربعین بهانه‌ای برای بازگویی و بازخوانی گفتمان مقاومت است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابطال شکست ناپذیری اسرائیل را از دیگر دستاوردهای نبرد غزه برشمرد و گفت: آنها سالها تبلیغ می‌کردند اسرائیل شکست ناپذیر است، اما امروز در برابر جمعی از شبهه نظامیان قدرت رویایی ندارند. آنچه در نبرد غزه می‌بینیم نبرد نیست و نیاز به پیچیدگی نظامی ندارد. آنها به دستاوردهای پیش بینی شده خود نرسیدند. امروز شاهد مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها از کشور اشغالی به سرزمین‌های دیگر هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور یکی دیگر از دستاوردهای مهم غزه را ایجاد تقریب در جهان اسلام بر شمرد و گفت: شما در یمن قهرمان دیدید چه اتفاقی افتاد. یا جریاناتی که حسب ظاهر وابسته به اهل سنت بودند، با جریان شیعی تقریب برقرار کردند. همه فهمیدند ایران اسلامی در رأی خود ثبات دارد و او مدافع مظلومین عالم از هر دین و آیینی است.

وی تأکید کرد: دستاورد دیگر نبرد غزه این است که جریان سازش امروز به حاشیه رفته است. جایزه جهانی اربعین بهانه‌ای برای بازگویی و بازخوانی گفتمان مقاومت است. امروز اربعین جلوه‌ای برای نمایش سبک زندگی اسلامی شده است. اگر بخواهیم از سبک زندگی اسلامی سخن بگوییم، جلوه آن را در اربعین می‌گوییم.

در پایان این مراسم، ضمن رونمایی از پوستر دهمین جایزه جهانی اربعین، از برگزیدگان این دوره از جشنواره تقدیر کردند.

کد خبر 1746490

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha