به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، صابر شاهینی، مدرس سواد رسانه و فضای مجازی، در نشست فعالین رسانه ای، فضای مجازی و کارگاه سواد رسانه مختص روحانیون و طلاب اهل سنت آذربایجان غربی گفت: در فضای مجازی چندین نگاه از جمله نگاه کاربری، توسعه دهنده، سرمایه گذاری و حکمرانی مطرح است.
وی افزود: روحانی ها مراجع فرهنگی هستند و توجه به این مسئله اگر ناقص باشد، آسیب خواهیم دید و در این راستا نگاه ویژه باید به فضای مجازی و بازی های رایانه ای داشته باشیم.
شاهینی ادامه داد: همه ما بدون استثنا کاربر فضای مجازی هستیم و اول باید خودمان را از آسیب ها واکسینه کرده و تا بتوانیم دیگران را حفظ کنیم.
وی گفت: گوشی تماس و فضای مجازی باید مجزا باشد و ما برای هویت نرم افزار و سخت افزار هامون باید امنیت ایجاد کنیم.
شاهینی نداشتن پهنای باند مناسب را از جمله مشکلات در کشور عنوان کرد و گفت: ولی کشورهای دیگر اینترنت ملی دارند و اینترنت ملی باید آنطور که شایسته است راه اندازی شود و این موضوع به عنوان مطالبه مراجع فرهنگی مطرح شود.
وی افزود: در بررسی موضوع اغتشاشات که بیشتر قشر نوجوان بودند، متوجه شدیم افرادی که اینارو تحریک کرده بوده و خود نوجوان ها از بازی های رایانه ای مشترک استفاده میکنند و بازی رایانه ای این افراد را به نحوی تربیت کرده بود.
شاهینی پایین بودن سطح آگاهی و نداشتن آموزش را از دیگر مشکلات فضای مجازی عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری توسعه هوش مصنوعی را تاکید کردند و وقتی میخاهیم امنیت داشته باشیم همه ابزارها به هم وصل هستند و موضوع سایبری پیش میاد و اگر بخواهیم امنیت ایجاد کنیم، امنیت سایبری اتفاق می افتد.
نظر شما