پویانمایی حس همزاد پنداری در مخاطب ایجاد می کند

مدرس کارگاه آموزشی پویانمایی گفت: پویانمایی قابلیت ایجاد حس همزاد پنداری در مخاطب را دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، شهرام حیدریان، مدرس کارگاه آموزشی پویانمایی در کارگاه آموزشی چهارمین جشنواره پویانمایی سیره رضوی در گرگان، اظهارداشت: پویانمایی در ضمیر ناخودآگاه انسان ها جای می گیرد و با آنها ارتباط برقرار می کند.


وی ضمن نمایش تعدادی از آثار پونمایی با موضوعات مختلف از جمله راهنمایی و رانندگی و حمله نظامی آمریکا به عراق و افغانستان، تاکید کرد: به دلیل اینکه مخاطبان پویانمایی بیشتر نوجوانان و جوانان هستند با استفاده از پویانمایی بهتر می توان در جامعه فرهنگ سازی کرد.


حیدریان با بیان اینکه اعتبار شغلی و اجتماعی نسبت به مسائل مادی بیشتر ارزش دارد، خاطرنشان کرد: اعتبار شغلی و اجتماعی برای تداوم فعالیت هنری ضروری است و کسی که این اعتبار را از دست ندهد برای ادامه فعالیت خود با مشکل مواجه می شود.


مدرس پویانمایی در ادامه به ساخت فیلم اهانت آمیز به پیامبر گرامی اسلام (ص) اشاره کرد و گفت: این فیلم تمامی مسلمانان جهان را به خشم آورد و برای دفاع از حیثیت دینی در عرصه پویانمایی باید با ظرافت و با پشتوانه علمی کار کرد.


به گفته وی، سطوح مختلف جشنواره باید با برنامه ریزی اجرا شوند و آثار کم ارزش در کنار آثار حرفه ای قرار نگیرند.


چهارمین دور جشنواره پویانمایی سیره رضوی (29 و 30 شهریور)سال جاری در تالار فخرالدین اسعد گرگانی با حضور هنرمندانی از استان های مختلف برگزار شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 174774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha