به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، غلامرضا عبدی-دبیرستادامربه معروف و نهی از منکر مازندران در نشست خبری ضمن گرامیداشت یاد و نام ۱۰هزار و ۴۰۰شهید دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای فجر آفرین و سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) با بیان اینکه امربه معروف و نهی از منکر در ایران اسلامی ۲مرحله را پشست سرگذاشته است، اظهار کرد: از زمانی که قانون امربه معرو ف و نهی ازمنکر درمجلس شورای اسلامی تصویب فصل جدیدی به روی این ستاد گشوده شد.
وی بابیان اینکه خردجمعی هنوز آن گونه که شایسته است در بحث امربه معروف و نهی ازمنکر بسیج نشده، افزود: ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر در کشور ماموریت های مختلفی برای احیای این فریضتین الهی انجام داده است.
عبدی با اشاره به عدم همکاری برخی از صاحبان فکر و اندیشه و رسانه با ستاد امربه معروف و نهی از منکر گفت: هنوز به صورت گروهی شاهد انجام ماموریت های امربه معروف و نهی از منکر در کشور نیستیم.
وی با بیان اینکه دشمن از عدم انسجام گروه های مختلف جامعه در حوزه امربه معروف و نهی ازمنکر برای ایجاد هجمه های فرهنگی در کشور بهره گرفته است، ادامه داد: در سال ۱۳۹۴قانون امر به معروف و نهی منکر تصویب شد که در پی این قانون اقدامات حمایتی از آمران به معروف و ناهیان از منکر را شاهدیم.
عبدی با بیان اینکه امربه معروف و نهی ازمنکر بعد از تصویب قانون به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد اما همچنان با کم کاری هایی در حوزه احیای این فریضتین الهی مواجه ایم که به برکت نگاه دولت مردمی آیت الله سیدابراهیم رئیسی شاهد توفیقاتی در این حوزه هستیم، گفت: رویکرد ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر با بهره مندی از ظرفیت خرد جمعی نخبگان تغییر کرد.
وی با بیان اینکه کار جزیره ای در حوزه امربه معروف و نهی ازمنکر جواب نمی دهد، بیان کرد: مسجد مرکز تجمع آحاد جامعه از هر قشری است باید برای اجرای درست امربه معروف و نهی ازمنکر به سراغ بهره مندی از ظرفیت مساجد برویم که در راستای تحقق این مهم شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در مساجد و بقاع متبرکه و تکایا تشکیل شد.
عبدی با بیان اینکه این شورا ذیل تفاهم نامه بین سپاه کربلا و ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر استان درحال فعالیت هستند، گفت: مردم از قشر روشنفکران علمی، فکری و دینی تبعیت می کنند باید در شوراهای امربه معروف و نهی ازمنکر مساجد هیات های اندیشه ورز متشکل از روشنفکران علمی، دینی و فکری تشکیل شود.
وی بابیان اینکه فرماندهان پایگاه بسیج مقاومت در سطح شهرستان ها به صورت یک مجمع گردهم می آیند تا برای احیای امربه معروف و نهی ازمنکر در جامعه تدابیری انجام شود، خاطرنشان شد:در استان مازندران چهارهزار و ۵۰۰مسجد وجود دارد که باید شورای امربه معروف و نهی ازمنکر در این پایگاه های دینی تشکیل شود.
عبدی با بیان اینکه شورای امربه معروف و نهی ازمنکر باید در اصناف و اتحادیه های استان تشکیل شود، افزود: در سطح استان حدود ۱۰۰اداره کل فعالیت دارد که با ادارات شهرستان ها نزدیک به سه هزار شورای امربه معروف و نهی ازمنکر باید در سطح این ادارات تشکیل شود.
وی از برگزاری همایش ملی با محوریت امربه معروف و نهی ازمنکر با حضور استان های شمالی کشور به میزبانی مازندران خبر داد و گفت: اقتصاد دریا محور از جمله موضوعات این همایش است.
عبدی با بیان اینکه سامانه مطالبه گری مردمی «سو» با هدف نظارت برفعالیت های دستگاه های حاکمیتی در استان ها راه اندازی شد، تصریح کرد: نرمافزار سو به معنای سمت، جهت و روشنایی در راستای تسریع در پیگیری مطالبات مردمی با ۱۶ محور کلیدی در استان خراسان رضوی طراحی و راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه در سامانه «سو»، بدنه نظارت مردمی پایکار هستند به این صورت که مردم تخلفات در تمامی حوزهها را بر اساس شواهد در این سامانه ثبت کرده و کاربران تخصصی در ستاد بلافاصله آن را رصد و به دستگاههای مربوطه ارجاع میدهند و پیگیری برای پاسخ مطالبه را در کوتاهترین زمان در دستور کار قرار میدهند، اذعان کرد: راهاندازی این سامانه باهدف تسریع در روند مطالبهگری مردمی باعث شده میزان رضایتمندی در میان اقشار جامعه افزایش و تخلفات و آسیبها کاهش یابد.
عبدی تاکید کرد: در این سامانه علاوه بر اینکه مطالبهگر تمامی مراحل پیگیری را مشاهده میکند برای ادارات نیز یک صفحه اختصاصی باز شده و در آن صفحه به مسئول زمان مشخصی برای پاسخگویی داده میشود. تذکرات و پیگیریها از طریق این سامانه تا مرحله نهایی ادامه دارد و هیچ مطالبهای بدون پاسخ رها نمیشود.
نظر شما