خبرگزاری شبستان، گروه دین و اندیشه، کارشناس و داور قرآنی در خصوص همگانی شدن قرآن برای عموم گفت: اگر می خواهیم قرآن برای مردم عادی ترویج شود و غیر متخصص ها هم غیر از این مسابقات، در این وادی قرار بگیرند و برایشان سهل الوصول باشد، گزینه هایی مثل آیات موضوعی قرآن را آموزش بدهیم، همان هایی که در زندگی ما خیلی اتفاق می افتد.
یاری گل ادامه داد: آیاتی که اخلاقی، اعتقادی، اجتماعی و رفتاری است به علاقه مندان آموزش دهیم و آنها را تشویق به یادگیری و حفظ آنها کنیم و مسابقاتی در حد همان ها برگزار کنیم که این مسابقات می تواند در دانشگاه ها، مدارس، حوزه، نیروهای مسلح، ادارات و ... برگزار شود و این خود ترویج قرآن برای عموم است نه فقط متخصصین این حوزه.
کارشناس و داور قرآنی دربارهی ضرورت برگزاری مسابقات قرآنی اظهار کرد: مسابقات قرآنی در سطح های مختلف مانند مساجد، شهرها، استان و کشور می تواند برگزار شود، مسابقات بین المللی هم مثل همین است و هر ساله از ۶۰ تا ۷۰ کشور در ایران شرکت کننده داریم و هرسال رشته ها بیشتر می شود و کیفیت و کمیت هم تغییر می کند.
یاری گل ادامه داد: مسابقات بین المللی قرآن برای متخصصین این حوزه است و شرکت کنندگان این مسابقات اصولا قاریان درجه یک از کشورهای مختلف اسلامی هستند و جذابیت های این مسابقات برلی طیف قرآنی ها و علاقه مندان این حوزه است که تاثیرات خود را در سطح همان متخصصین را داراست.
کارشناس و داور قرآنی با اشاره به این موضوع که می توان از ظرفیت های مسابقات بیشتر بهره برد گفت: ما می توانیم از افرادی که در این مسابقات شرکت می کنند و ضعیف هستند و نیاز به آموزش دارند بهره ببریم. با آموزش و کلاس گذاشتن برای آنها در حاشیه ی مسابقات نام ایران را در سطح جهان مطرح می کنیم و از طرفی به این افراد کمک می کنیم تا با آموزش و بهتر شدن در مسابقات بعدی بهتر حاضر شوند که باز هم ایران وجهی بهتری در سطح جهان اسلام پیدا خواهد کرد.
نظر شما