به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، مقام معظم رهبری بارها بر رفع مشکلات مردم و حضور مسوولان میان مردم تاکید داشتهاند و بیان کردهاند« مشکلات ما هم حقیقتاً ناشی از این است که خودمان کمتوجّهی کردیم، خود ما یک جاهایی بیتوجّهی کردیم، کمتوجّهی کردیم.»
اینجاست که توجه ویژه مسئولان به صدای مردم و شنیدن دردلهای آنها میتواند راهگشای رفع مشکلات باشد.
یکی از سیاستهای دولت سیزدهم نیز توجه به مردم است این دولت با شعار مردمی بودن خود تاکنون شاهد اجرای طرحها و فعالیتهای گستردهای در کشور بویژه در استان کردستان بوده است.
یکی از برنامههای استاندار کردستان در طول دو سال اخیر تاکنون برگزاری سفرهای شهرستانی و حضور در شهر و روستاهای استان برای شنیدن صدای مردم و دیدار با آنها بوده است.
حضور مدیران و مسوولان ادارات و دستگاههای اجرایی در این سفرها منجر به برپایی میزهای خدمت در مساجد جامع شهر و روستاهای هدف بوده تا زمینه رفع نیازهای مردم برطرف شود.
بیست و ششم بهمن ماه جاری مقصد سفر استاندار کردستان شهر قروه و حضور در شهر دزج و روستای گنجی بود.
استاندار کردستان در این سفر مورد استقبال مردم بویژه کودکان و نوجوانان روستای گنجی قرار گرفت.
نوجوانانی که با دف نوازی استاندار را تا مسجد روستا همراهی کردند و کودکانی که با اجرای سرودهای انقلابی همراهی خود با مسوولان خدمتگزار نظام را اعلام کردند.
در میان استقبال کنندگان پیرزنی دوان دوان خود را به مسوولان رساند گرچه یک دستش را آتل بسته بود اما با دست دیگرش برای حضور دولتمردان اسفند دود میکرد و حصورشان را در روستا مایه خیر و برکت میدانست.
برپایی محفل قرآنی به همت ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان نیز در مسجد جامع روستای گنجی معنویت را به برنامههای این سفر بخشید و توانمندی جوانان قاری و حافظ قرآن کریم را به همه مسوولان و مردم حاضر در جمع به اثبات رساند.
اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان در مسجد روستای گنجی قروه در جمع مردم با تبریک ایام شعبانیه اظهار کرد: تکمیل طرحهای نیمه تمام از جمله راهبردهای دولت سیزدهم در استان است که راه آهن همدان- سنندج با هفت هزار میلیارد ریال بدهی در راس آن قرار گرفت و پاییز امسال به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این خط آهن یک ظرفیت اقتصادی است که در جذب سرمایه هلدینگها توانسته نظر مثبت آنان را به واسطه تسهیل صادرات جلب کند.
استاندار کردستان در ادامه به تعطیلی ذوب آهن زاگرس از سال۱۳۹۰ اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با تعطیلی این واحد صنعتی، بیشتر از ۵۰۰ نفر بیکار شدند که با پیگیری انجام شده این مجموعه بعد از یک دهه احیا و زنجیزه فولاد در حال اجراست.
زارعی کوشا یادآور شد: علاوه بر آن مجموعه فولاد با سرمایه گذاری ۳۵۰ میلیارد ریالی در دست اجراست که برای هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی به اختصاص ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان در ۲ سفر رئیس جمهور گریزی زد افزود: هر شهرستان نیز بر اساس شاخصها اعتباراتی دارد که شهرستان قروه به غیر از بخش عمومی ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار داشته است.
استاندار کردستان سفرهای شهرستانی را فرصتی برای ارتباط نزدیک با مردم دانست و اضافه کرد: اعتقادم از روز اول این بود که در کردستان اگر قرار است کاری انجام گیرد باید با تعامل بین مدیر و مردم باشد تا آن خدمت تمام و کامل باشد.
زارعی کوشا با بیان اینکه راهبرد و استراتژی خدمت در استان به الگویی در کشور تبدیل شده است، افزود: در هر هفته بصورت متوسط سه سفر شهرستانی انجام گرفته و این راه با جدیت ادامه می یابد.
وی تاکید کرد: این سفرها و لمس مسائل از نزدیک باعث می شود تا از مدیریت کارتابلی فاصله گرفته و به بهترین شیوه با برقراری ارتباط سازنده، مشکلات برطرف شود.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنانش به احداث ۳۶۶ کیلومتر راه روستایی در ۲ سال گذشته اشاره داشت و گفت: در قروه تنها ۵۲ کیلومتر باقیمانده تا آسفالت راه روستایی به ۱۰۰ درصد برسد.
زارعی کوشا ادامه داد: ۵۱ مصوبه برای بخش مرکزی و چهاردولی تصویب شد که با وجود مشکلات و محدودیت ها تمام توان خود را برای عملی شدن این مصوبات بکار می گیریم.
طبق اظهارات وی، فرصت خدمت نباید صرف حاشیهها شود و در جلسات تبلیغاتی نامزدها، عوامفریبی باید جای خود را به آگاهی بخشی و امیدآفرینی بدهد.
استاندار کردستان گفت: هر کس وقت خدمت را صرف دعوای سیاسی و حاشیههای بی مورد کند، خیانت در حق مردم کردستان و ملت ایران کرده است.
زارعی کوشا مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح را دو مؤلفه اصلی در انتخابات پیش رو نام برد و گفت: هر چه میزان مشارکت بالاتر باشد زبان مطالبه گری برای استان قوی تر خواهد بود.
نظر شما