مهاجرت  زنان محجبه تحصیل‌کرده به دلیل افزایش اسلام هراسی در فرانسه

افزایش اسلام هراسی در سطوح سیاسی و اجتماعی منجر به طرد زنان محجبه تحصیلکرده از جامعه فرانسه شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « thesun»، افزایش اسلام هراسی در سطوح سیاسی و اجتماعی منجر به طرد زنان محجبه تحصیلکرده از جامعه فرانسه شده است.

گفتگوی خبرگزاری آناتولی با ۲۰ زن مسلمان که تحصیلات عالی دارند و دارای مهارت های حرفه ای هستند و فرانسه را ترک کرده یا قصد ترک آن را داشته اند، نشان می‌دهد این اقدام آنها به دلیل تبعیض در محل کار بوده است.

در این گزارش آمده است که تبعیض و عدم پذیرش اجتماعی اغلب زنان مسلمان را مجبور می‌کند تا به دنبال فرصت‌های شغلی فراتر از مرزهای فرانسه باشند.

این گزارش با هدف بررسی میزان اسلام هراسی نسبت به زنان در فرانسه فهرستی از توصیه‌ها را برای مبارزه با تبعیض ارائه کرد و نشان داد که چگونه «سیاست های قهری»، زنان محجبه را به طور کامل از کار در بخش‌های دولتی فرانسه محدود می کند، تبعیض علیه حجاب در بخش خصوصی را تقویت می کند و اسلام هراسی را در سطح جامعه افزایش می دهد.

زنان مسلمان در فرانسه علاوه بر مواجهه با تبعیض در محیط کار، در آموزش و پرورش و جامعه مدنی نیز تبعیض را تجربه می کنند.

ممنوعیت حجاب در فرانسه، زنان محجبه را از مدرسه دور می کند و بر شغل و رفاه عمومی آنها تاثیر منفی می گذارد.

بر اساس این گزارش، زنان مسلمان علیرغم انگیزه‌ای که برای کمک به جامعه فرانسه دارند، اجازه ندارند مهارت ها و تجربیات خود را در محیط های آموزشی به اشتراک بگذارند.

جلوگیری از مشارکت زنان مسلمان در فعالیت‌های جامعه مدنی به عنوان یکی دیگر از زمینه‌هایی است که زنان در آن احساس طرد شدن می‌کنند و مجبور می‌شوند فرانسه را ترک کنند.

زنان مسلمانی که اقامت در فرانسه را انتخاب می کنند نیز مجبور به تصمیم گیری های دشواری مانند کناره‌گیری از کار می‌شوند.

در این گزارش آمده است که سیاست‌های دولت اسلام‌هراس و نگرش تبعیض‌آمیز جامعه در فرانسه، مشکلات زنان مسلمان را که حدود هفت میلیون یا ۱۰ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند، تشدید کرده است.

این گزارش بر فقدان سیاست‌های راه‌حل‌محور برای جامعه مسلمانان فرانسه تاکید می‌کند، جایی که نمادهای مذهبی از جمله داشتن حجاب در سال ۲۰۰۴ در مدارس ممنوع شد و در سال ۲۰۱۰ گسترش یافت.

این گزارش به سیاست‌گذاران توصیه کرده است تا سیاست‌های فراگیر و مشارکتی ایجاد کنند، نگرش‌های اسلام‌هراسی را به‌عنوان جنایات ناشی از نفرت بشناسند و تحریم‌های بازدارنده را علیه اقدامات ناشی از اسلام‌هراسی اجرا کنند.

کد خبر 1750422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha